Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER

Välkommen till Nyköpings BIS Fotboll

Välkommen att ta del av vår hemsida med spännande innehåll om hela föreningen och alla våra olika typer av aktiviteter.

 

Som medlem, förälder och spelare så skall ni ladda ner en ny app för att få ta del av specifik information kring ert lag. Det gör ni via denna länk: Medlemsappen

 

Är du även ledare i föreningen så behöver du också ladda ner ledarappen där du kan administrera ditt lag. Den laddar du ner genom att klicka här:  Ledarappen

 

Välkommen!

Nyköpings BIS Fotboll

Herrar
Referat: Nyköpings BIS - IFK Haninge
Förlust med 3-1 mot serieledarna
2024-04-20 18:30, Herrar

Nyköpings BIS förlorade hemmamatchen mot IFK Haninge med 1-3 efter oavgjort 1-1 i paus. Trots att hemmalaget spelade med en man mer efter Erkan Zengins två gula kort för snack i slutet på den första halvan.

 

Målskytt för Nyköping var Alexander Alp redan innan matchminut 1 var spelad. Fin forechecking av Verhoeven och Aljic låg bakom målet.

 

På det hela taget en rättvis seger för gästerna mot ett rödskrudat Nyköping som inte hade lyckats toppa formen mot ett kompetent IFK Haninge.

Herrar
Referat: Nyköpings BIS - IFK Haninge
Inför Nyköpings BIS - IFK Haninge
2024-04-19 12:00, Herrar

Dags för tidigt toppmöte i Division 2 Södra Svealand när serieledarna IFK Haninge kommer på besök. Mötet är det femte i seriespel genom tiderna sedan lagens första möte i Ettan Norra 2020.

 

Bortamatchen förra helgen mot starka Arameisk-Syrianska blev något av en skuffelse då 1-1 knappast speglade mängden målchanser för de våra. Oförmågan att förpassa bollen i nät var påtaglig och innebar en aningen tryckt stämning på hemresan.

Herrar
Referat: Arameisk-Syrianska IF - Nyköpings BIS
Kryss i Botkyrka. 1-1 i snålblåsten.
2024-04-14 17:05, Herrar
Mohammed Wahap gjorde mål och fixade en bra poäng

Nyköpings BIS spelade oavgjort i den tuffa bortamatchen mot Arameisk-Syrianska IF. 1-1 efter en intressant tillställning på ett blåsigt och svårspelat Brunna IP i Botkyrka.

 

Målskytt för bortalaget blev nyförvärvet Mohammed Wahap i matchminut 30.

Herrar
Inför Arameisk-Syrianska - Nyköpings BIS
2024-04-13 11:00, Herrar

Dags för tuff bortamatch i Division 2 Södra Svealand. Botkyrkabaserade Arameisk-Syrianska IF står för motståndet på Brunna IP. Mötet är det nionde i seriespel genom tiderna sedan lagens första möte säsongen 1990.

 

Hemmapremiären förra helgen mot Smedby AIS blev lyckad och innebar tre poäng, 2-1, efter en stark vändning sista 20 minuterna. Ett bra test på karaktären i laget.

Herrar
2024-04-13 10:00, Herrar
 
Nyheter från våra lag
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Officiell matleverantör till herrlaget