Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER

Välkommen till Nyköpings BIS Fotboll

Välkommen att ta del av vår hemsida med spännande innehåll om hela föreningen och alla våra olika typer av aktiviteter.

 

Som medlem, förälder och spelare så skall ni ladda ner en ny app för att få ta del av specifik information kring ert lag. Det gör ni via denna länk: Medlemsappen

 

Är du även ledare i föreningen så behöver du också ladda ner ledarappen där du kan administrera ditt lag. Den laddar du ner genom att klicka här:  Ledarappen

 

Herrar
Referat: Nyköpings BIS - Enskede IK
Seger mot Enskede med 2-1
2024-06-27 21:30, Herrar
Alexander Alp nickade in 2-0 superbt framspelad av Enis Ahmetovic

Nyköpings BIS vann hemmamatchen mot Enskede IK med 2-1 efter tvåmålsledning i paus. En match där hemmalaget spelade riktigt bra i den första halvleken och försvarade ledningen förtjänstfullt i den andra.

 

Målskyttar med huvudet för hemmalaget var Albin Aljic (29) och Alexander Alp (44).

 

Sålunda behåller laget kvalplatsen uppåt inför ett välkommet sommaruppehåll.

 

Huvudtränare Magnus ”MK” Karlsson

- Jag tycker att vi vinner rättvist. Vi gör en stabil insats och med lite domslut med oss hade vi kanske fått två straffar. Dessutom tycker jag att vi får ett mål felaktigt bortdömt för offside. Det blev tufft på slutet när Enskede flyttar upp mycket folk och börjar slå långt. Men, jag är imponerad över det lugn vi visar upp.

Herrar
Referat: Nyköpings BIS - Enskede IK
Inför Nyköpings BIS - Enskede IK
2024-06-26 11:00, Herrar
Piggt inhopp av "Aboudi" på Källbrinks IP

Viktigt möte stundar i Division 2 Södra Svealand när Enskede IK kommer på besök till Rosvallas prima naturgräs. Matchen är den sista i vårsäsongens fjortonde omgång. När lagen möttes i seriepremiären i slutet på mars vann Nyköping med matchens enda mål på Enskede IP. Mötet är det 25:e i seriespel genom tiderna sedan lagens första möte 2002.

 

Bortamatchen senast mot Huddinge IF blev lyckad och slutade med en tung seger med 3-1. Det var glada miner i spelarbussen på väg hemåt efter matchen.

 

Huvudtränare Magnus "MK" Karlsson inför matchen:

Kul att vara tillbaka hemma på Rosvalla igen. Vi hoppas på mycket folk och ungdomar i publiken. Enskede är ett väldigt bra lag som förtjänar mer poäng än vad de har om man tittar på hur deras matcher sett ut. Vi har lite sena tester och spikar truppen under torsdagen.
Kansliet stänger för semester
2024-06-24 09:00

Kansliet stänger för återhämtning och tar semester från den fredagen den 28/6 till och med onsdagen den 31/7. Sen blir allt som vanligt igen.

 

"Återhämtning ger dig styrka - Styrka ger dig möjligheter!"

Herrar
Referat: Huddinge IF - Nyköpings BIS
Seger i Huddinge med 3-1 efter sent avgörande
2024-06-23 17:00, Herrar
Albin Aljic gjorde det matchavgörande målet till 2-1

Nyköpings BIS vann bortamatchen mot Huddinge IF med 3-1 efter oavgjort 1-1 i paus. En synnerligen viktig seger för att behålla kontakten med kvalplatsen uppåt inför sommaruppehållet

 

Målskyttar för bortalaget var ett självmål (15), Albin Aljic (78) och Enis Ahmetovic på straff (86).

 

Huvudtränare Magnus ”MK” Karlsson

- En jämn match där jag tycker att de har ett litet övertag efter första halvlek. Vi visar upp stort tålamod och maler oss sakta in i matchen. Från minut 60 och framåt är vi det klart bättre laget. Jag är väldigt nöjd med effekten på våra byten. Samtliga kommer in och bidrar med energi och utmanar deras försvar.

Herrar
Referat: Huddinge IF - Nyköpings BIS
Inför Huddinge IF - Nyköpings BIS
2024-06-22 14:00, Herrar
Huvudtränare Karlsson vill bygga vidare

Bussen styr kosan mot Källbrinks IP i Huddinge för viktig match i den trettonde omgången av Division 2 Södra Svealand. Den näst sista omgången före sommaruppehållet.

 

Nyköping behöver fortsätta att ta poäng för att behålla kontakten med kvalplatsen. Hemmalaget vill säkert vinna hemma på naturgräset för att undvika en ångestfylld höst.

 

Huvudtränare Magnus ”MK” Karlsson

- Vi är taggade och hoppas kunna bygga vidare på Åtvidabergsmatchen som var ett steg i rätt riktning. Vi är medvetna om att vi möter ett lag med stort självförtroende och väldigt bra form. Det kommer att bli en tuff utmaning. Vi spikar startelvan före avresa i morgon.

Nyheter från våra lag
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Partners Två För EN
Officiell matleverantör