Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER

Välkommen till Nyköpings BIS Fotboll

Välkommen att ta del av vår hemsida med spännande innehåll om hela föreningen och alla våra olika typer av aktiviteter.

 

Som medlem, förälder och spelare så skall ni ladda ner en ny app för att få ta del av specifik information kring ert lag. Det gör ni via denna länk: Medlemsappen

 

Är du även ledare i föreningen så behöver du också ladda ner ledarappen där du kan administrera ditt lag. Den laddar du ner genom att klicka här:  Ledarappen

 

Herrar
Inför Nyköpings BIS - Åtvidabergs FF
2024-06-15 13:00, Herrar
Sponsorer och eldsjälar bjuder på fri entré!

Viktigt toppmöte stundar i Division 2 Södra Svealand när klassiska Åtvidabergs FF kommer på besök till Rosvallas prima naturgräs. Storpublik förväntas och ÅFF har aviserat att supporterbuss är på ingång. Mötet är det sjunde i seriespel genom tiderna sedan lagens första möte 1984.

 

Bortamatchen förra veckan mot Mjölby AI blev ett rejält bottennapp som slutade med förlust med 4-1. Det suckades rejält i spelarbussen på väg hemåt efter matchen.

 

Huvudtränare Magnus "MK" Karlsson inför matchen:

Skönt att vara tillbaka hemma på Rosvalla igen. Det blir en inspirerande match mot ett väldigt bra motstånd. Vi måste hitta tillbaka till ödmjukheten vi haft tidigare och hoppas på stort stöd från publiken.
2024-06-13 08:21
 
Herrar
Referat: Södertälje FF - Nyköpings BIS
Snöplig DM-sorti på Brunnsäng
2024-06-12 08:30, Herrar
Pontus Nordenberg gjorde ledningsmålet mot Södertälje FF

Nyköpings BIS lyckades inte infria favoritskapet i åttondelsfinalen i DM borta mot Division 4-laget Södertälje FF. Förlust med 3-2 efter förlängning och en svag prestation.

 

Huvudtränare Magnus "MK" Karlsson

- Vi är självklart missnöjda med vår prestation och resultatet då DM är en möjlighet att kvalificera sig för spel i Svenska Cupen. Men, just nu är vi lite för bekväma, nonchalanta och inte tillräckligt konkreta i våra aktioner på planen. Då är vi tydligen inte bättre än så här.

 

Målskyttar för bortalaget; Alexander Alp och Pontus Nordenberg.

Herrar
Referat: Södertälje FF - Nyköpings BIS
Inför Södertälje FF - Nyköpings BIS (DM)
2024-06-11 13:00, Herrar
Bortamatch hemma för Alexander Alp

Nyköpings BIS åker till pittoreska Brunnsängs IP i Södertälje för åttondelsfinal i DM mot Division 4-laget Södertälje FF. En på förhand ganska svårtippad historia då båda lagen har fokus på seriespelet med topplaceringar inom räckhåll.

 

Nyköping är titelförsvarare i distriktet efter finalsegern borta mot IFK Eskilstuna i mars och ambitionen är givetvis att försvara titeln och öppna upp för nya cupfester hemma på Rosvalla.

 

Skador och avstängningar
Hugo Widner, Isak Lundberg Osman och Metin Hedeney är definitivt borta. Inga avstängningar.

 

Spelartruppen
Nils Persson, Quincy McIntosch-Gustafsson, Mohammed Wahap, Olle Holmberg, Rasmus Holmberg, Alexander Alp, Abdulrahim Suleiman, Elliot Wichman, Pontus Nordenberg, Morris Blom, Vilgot Hederoth, Maximiliam Rehnqvist Bovbjerg, Emil Lundberg Claesson, Ed Verhoeven, Sam Rosén, Lukas Selander.

Herrar
Referat: Mjölby AI FF - Nyköpings BIS
Stor förlust i Mjölby
2024-06-09 17:30, Herrar
Sam Rosén gjorde ett tidigt tröstmål i sin första start med herrlaget

Nyköpings BIS förlorade den knepiga bortamatchen mot Mjölby AI med tydliga 4-1. Trots ett tidigt ledningsmål genom 17-årige Sam Rosén assisterad av Albin Aljic.

 

Givetvis en  stor besvikelse för serietvåan, men för hemmalaget MAI var de tre poängen blytunga i tabellens nedre regioner.

 

Huvudtränare Magnus ”MK” Karlsson

- Vi är inte inloggade och mentalt med. Trots en bra start kommer vi inte upp i nivå i första halvlek. I den andra blir vi totalt överkörda av ett lag som vill vinna betydligt mer än vad vi vill.

Nyheter från våra lag
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Partners Två För EN
Officiell matleverantör