Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER

Välkommen till Nyköpings BIS Fotboll

Välkommen att klicka runt och ta del av vår hemsida med spännande innehåll om hela föreningen och alla typer av aktiviteter.

 

Som medlem, förälder och spelare så skall ni ladda ner en ny app för att få ta del av specifik information kring ert lag. Det gör ni via denna länk: Medlemsappen

 

Är du även ledare i föreningen så behöver du också ladda ner ledarappen där du kan administrera ditt lag. Den laddar du ner genom att klicka här:  Ledarappen

 

Välkommen!

Nyköpings BIS Fotboll

Herrar
Referat: Nyköpings BIS -
Vinst i hemmapremiären. 2-1 mot Smedby.
2024-04-07 16:30, Herrar
Morris Blom lobbade in kvitteringen och låg bakom straffen som gav tre poäng

Nyköpings BIS vann hemmapremiären mot Smedby AIS med 2-1 efter en mållös första halvlek. Ett resultat som får betraktas som rättvist även om det blev en ganska avslagen tillställning inför 162 besökare på ett småblåsigt Rosvalla.

 

Målskyttar för hemmalaget var Morris Blom och Enis Ahmetovic (str).

 

Assisterande tränare Jonatan Hansson

- En tuff match där vi är det bättre laget och har mycket boll utan att spelet sitter helt och utan att skapa så mycket mot ett hårt slitande Smedby. En vinst som satt långt inne, men väldigt starkt att lyckas vända och vinna!

Herrar
Referat: Nyköpings BIS -
Inför Nyköpings BIS - Smedby AIS
2024-04-06 12:00, Herrar
Lagkapten Enis Ahmetovic klar för hemmapremiär mot Smedby AIS

Dags för efterlängtad hemmapremiär i Division 2 Södra Svealand. Serien som beskrivs som ett getingbo. 26 matcher kommer till slut att skapa en serietabell som kommer att vara helt rättvis.

 

Norrköpingsbaserade Smedby AIS står nu för motståndet. Mötet är det 23:e i seriespel genom tiderna sedan lagens första möte 1967.

 

Seriepremiären förra helgen borta mot starka Enskede IK blev synnerligen lyckad och innebar tre poäng efter en gedigen laginsats.

Äntligen lagfotografering!
2024-04-03 11:00

En av årets absoluta höjdpunkter är lagfotograferingen i entréhallen på Rosvalla. Ett myller och gytter som leder fram till bildbevis som kan sparas resten av livet. Långt efter att fotbollskarriären är över.

Herrar
Referat: Enskede IK - Nyköpings BIS
Seger i seriepremiären. Aljic matchhjälte.
2024-03-29 15:15, Herrar
Albin Aljic gjorde segermålet borta mot Enskede IK i seriepremiären

Nyköpings BIS vann seriepremiären borta mot favorittippade Enskede IK med matchens enda mål på lördagen. Stor matchhjälte för bortalaget blev återvändaren Albin Aljic i matchminut 70.

Herrar
Referat: Enskede IK - Nyköpings BIS
Seriepremiär: Enskede IK - Nyköpings BIS
2024-03-28 14:00, Herrar

Äntligen dags för efterlängtad seriepremiär i Division 2 Södra Svealand. Ett getingbo där 26 matcher kommer att forma en serietabell som, med facit i hand, kommer att vara helt rättvis. Nyköpings BIS inleder borta mot Enskede IK på Långfredagen 29 mars.

 

Genrepet hemma mot Viggbyholms IK förra helgen blev väl inget minne för livet och innebar förlust med 3-1. Ett för dagen ungdomligt balanserat hemmalag blev sönderkontrade av en konsekvent motståndare.

Nyheter från våra lag
Herrar, 09/04 13:00 
P09, 08/04 15:22 
P09, 08/04 09:16 
P14, 08/04 09:13 
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Officiell matleverantör till herrlaget