Välkomna till Nyköpings BIS nya hemsida
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER

Välkommen till Nyköpings BIS Fotboll

Nyköpings BIS har glädjen att presentera en ny plattform för hela verksamheten. Här hittar du all nödvändig information om oss och vår förening.

 

Som utomstående eller nya besökare är ni välkomna att klicka runt och ta del av vår nya hemsida.

 

Som medlem, förälder och spelare så skall ni ladda ner en ny app för att få ta del av specifik information kring ert lag. Det gör ni via denna länk: Medlemsappen

 

Är du även ledare i föreningen så behöver du också ladda ner ledarappen där du kan administrera ditt lag. Den laddar du ner genom att klicka här:  Ledarappen

 

Gränslös Passion 

Vi Vill Mer

 

Nyköpings BIS Fotboll

Herrar
Referat: Nyköpings BIS - IF Sylvia
Oavgjort 1-1 mot IF Sylvia
2024-02-24 18:00, Herrar
Morris Blom gjorde sitt andra mål i herrlaget

Nyköpings BIS kryssade i årets tredje träningsmatch mot IF Sylvia från Norrköping efter en välspelad tillställning på ett välbesökt Rosvalla.

 

Målskytt efter en vass omställning för hemmalaget var Morris Blom, fint framspelad av nyförvärvet från Mjölby Stephen Kigongo, i den 21:a matchminuten.

Herrar
Albin åter i Nyköpings BIS
2024-02-21 13:00, Herrar

Den tidigare skyttekungen Albin Aljic återvänder till Nyköping efter spel i Syrianska FC.


Den nu 20-årige Albin Aljic slog igenom 2021 då han gjorde hela 18 mål i Division 2 Södra Svealand.

 

Under den efterföljande vintern följde provspel med en klubb i La liga och det fanns även långt gångna förhandlingar med en allsvensk klubb. Innan han slutligen hamnade i Hammarbys organisation och placerades i TFF.

Herrar
Referat: Nyköpings BIS - IFK Stocksund
Förlust efter pigg start och tidig utvisning
2024-02-17 17:15, Herrar

Nyköpings BIS förlorade mot Ettanbaserade IFK Stocksund med 3-1 på ett kylslaget Rosvalla på lördagseftermiddagen. Efter en pigg start med halvtidsledning och större delen av matchen med en man mindre. Efter rött kort på Elis Jäger i hemmaburen efter cirka halvtimmen spelad.

Herrar
Inför Nyköpings BIS - IFK Stocksund
2024-02-16 14:00, Herrar

Äntligen dags för match hemma på Rosvallas konstgräs när IFK Stocksund kommer på besök på lördagen. Ännu ett tuff utmaning mot ett lag som spelar på högre nvå (Ettan Norra).

 

Matchen borta mot AFC Eskilstuna förra helgen blev som väntat riktigt tuff för ett ungt och nykomponerat Nyköping. Men, trots stora siffror fanns saker och detaljer att ta med sig i den fortsatta försäsongen. Inte minst den goda arbetsinsatsen och fina inställningen bland de yngre spelarna.

Herrar
Nyköping värvar Mohammed Wahap
2024-02-14 15:00, Herrar

22-årige Mohammed Wahap kommer närmast från spel i IFK Eskilstuna och blir det andra nyförvärvet inför säsongen 2024.

 

Han har under sin ungdomskarriär spelat för olika klubbar i Eskilstuna, men sedan 2018 har han närmare 90 matcher med IFK Eskilstuna. Förutom åren i Eskilstuna var han under en kortare period även i Örebro SK.

Nyheter från våra lag
P11, 26/02 09:19 
Herrar, 24/02 18:00 
P14, 23/02 13:09 
P16, 23/02 13:05 
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Silverpartner
Bronspartner