Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER

Välkommen till Nyköpings BIS Fotboll

Nyköpings BIS har glädjen att presentera en ny plattform för hela verksamheten. Här hittar du all nödvändig information om oss och vår förening.

 

Som utomstående eller nya besökare är ni välkomna att klicka runt och ta del av vår nya hemsida.

 

Som medlem, förälder och spelare så skall ni ladda ner en ny app för att få ta del av specifik information kring ert lag. Det gör ni via denna länk: Medlemsappen

 

Är du även ledare i föreningen så behöver du också ladda ner ledarappen där du kan administrera ditt lag. Den laddar du ner genom att klicka här:  Ledarappen

 

Gränslös Passion 

Vi Vill Mer

 

Nyköpings BIS Fotboll

Herrar
Referat: Nyköpings BIS - Värmbols FC
Spelsuget Nyköpings BIS slog Värmbol med 3-1
2024-03-02 17:30, Herrar
Alexander Alp gjorde två fina spelmål

Nyköpings BIS vann träningsmatchen mot Värmbols FC komfortabelt med siffrorna 3-1. Siffror som definitivt var i underkant. (Se statistik nedan).

 

Hemmalaget tog tag i taktpinnen direkt och hade ett stort bollinnehav mot ett VFC som fick ägna sig åt försvarsspel mot pigga och rörliga hemmaspelare.

Herrar
Inför Nyköpings BIS - Värmbols FC
2024-03-01 16:00, Herrar
Albin Aljic laddar vänstersläggan

Dags för årets fjärde träningsmatch. Återigen hemma på Rosvallas konstgräs när Värmbols FC från Katrineholm kommer på besök på lördagseftermiddagen. Ännu en viktig försäsongsaktivitet mot ett lag som numera håller till i Division 3.

 

Matchen hemma mot IF Sylvia förra helgen blev som väntat riktigt tuff, men ett steg i rätt riktning för ett hemmalag som levererade en riktigt stabil prestation mot ett spelskickligt Sylvia.

 
Herrar
Referat: Nyköpings BIS - IF Sylvia
Oavgjort 1-1 mot IF Sylvia
2024-02-24 18:00, Herrar
Morris Blom gjorde sitt andra mål i herrlaget

Nyköpings BIS kryssade i årets tredje träningsmatch mot IF Sylvia från Norrköping efter en välspelad tillställning på ett välbesökt Rosvalla.

 

Målskytt efter en vass omställning för hemmalaget var Morris Blom, fint framspelad av nyförvärvet från Mjölby Stephen Kigongo, i den 21:a matchminuten.

Herrar
Albin åter i Nyköpings BIS
2024-02-21 13:00, Herrar

Den tidigare skyttekungen Albin Aljic återvänder till Nyköping efter spel i Syrianska FC.


Den nu 20-årige Albin Aljic slog igenom 2021 då han gjorde hela 18 mål i Division 2 Södra Svealand.

 

Under den efterföljande vintern följde provspel med en klubb i La liga och det fanns även långt gångna förhandlingar med en allsvensk klubb. Innan han slutligen hamnade i Hammarbys organisation och placerades i TFF.

Herrar
Referat: Nyköpings BIS - IFK Stocksund
Förlust efter pigg start och tidig utvisning
2024-02-17 17:15, Herrar

Nyköpings BIS förlorade mot Ettanbaserade IFK Stocksund med 3-1 på ett kylslaget Rosvalla på lördagseftermiddagen. Efter en pigg start med halvtidsledning och större delen av matchen med en man mindre. Efter rött kort på Elis Jäger i hemmaburen efter cirka halvtimmen spelad.

Nyheter från våra lag
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Silverpartner
Bronspartner