Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER

Välkommen till Nyköpings BIS Fotboll

Välkommen att ta del av vår hemsida med spännande innehåll om hela föreningen och alla våra olika typer av aktiviteter.

 

Som medlem, förälder och spelare så skall ni ladda ner en ny app för att få ta del av specifik information kring ert lag. Det gör ni via denna länk: Medlemsappen

 

Är du även ledare i föreningen så behöver du också ladda ner ledarappen där du kan administrera ditt lag. Den laddar du ner genom att klicka här:  Ledarappen

 

TVÅ FÖR EN hade sin femte träff
2024-05-27 13:00
Laguppställningen den 17 maj på Good Morning Hotels i Nyköping

Två För En är ett samarbete mellan Nyköpings BIS Fotboll och Onyx Innebandy och vi startade upp i december 2023.

 

På frukostträffen den 17 maj fick vi besök av Erik Lindhe, turistchef i Nyköpings kommun.

 

Han berättade om idrottsturismens nytta för vår stad. Varje år arrangerar Nyköping och våra idrottsföreningar stora idrottsevenemang som drar tusentals deltagare och sportturister till vår härliga stad!

 

Vi hade också nöjet att höra Emil Viking från Boda Borg, som delade med sig av sin spännande verksamhet och varför han blev årets företagare i Oxelösund.

 

Tack för att ni gjorde vår morgon så inspirerande!

 

Nästa träffa är den 3 juni tillsammans med Nils Oscar på Rink Side.

 

Läs mer om våra träffar här: https://www.nykopingsbis.se/sida/?ID=472472

 

Herrar
Referat: IFK Eskilstuna - Nyköpings BIS
Oavgjort 2-2 i Sörmlandsderbyt
2024-05-26 08:00, Herrar
Två mål från Ed Verhoeven gav en poäng på Tunavallen

Nyköpings BIS spelade oavgjort, 2-2, i bortamatchen på Tunavallen mot IFK Eskilstuna efter hemmaledning för ”Blåtopparna” med 1-0 i pausvilan.

 

Tvåmålsskytt för Nyköping var formstarke Ed Verhoeven.

Herrar
Referat: IFK Eskilstuna - Nyköpings BIS
Inför IFK Eskilstuna - Nyköpings BIS
2024-05-24 14:00, Herrar
Roman Tello har inlett seriespelet starkt

Klassiskt Sörmlandsderby stundar i Division 2 Södra Svealand när bussen styr kosan mot Tunavallen i Eskilstuna. Mötet är det 37:e i seriespel genom tiderna sedan lagens första möte 1971.

 

Hemmamatchen förra veckan mot BK Ljungsbro blev en framgångsrik tillställning med seger 4-1 och ett spel som bådar gott inför framtiden. Ju mer matchen gick tog de rödskrudade över mer och mer och segern var odiskutabel.

 

Huvudtränare Magnus "MK" Karlsson inför matchen:

Vi är laddade inför en tuff match. Bortsett från den senaste matchen har IFK gjort det bra på slutet samt att vi har haft det tufft mot dom de senaste åren. Vi har haft en del sjukdomar i veckan och avvaktar truppen till i morgon.
Herrar
Sam Rosén på Regionalt matchläger i Uppsala
2024-05-23 15:00, Herrar
Sam Rosén på regionalt läger med SvFF

Nyköpings BIS talangfulle mittfältare Sam Rosén har varit på matchläger med SvFF i Uppsala 13-16 maj. Tillsammans med 44 spelare från norra Sverige födda 2007. Lägret innehöll såväl träningar som internmatcher under överinseende av ungdomsförbundskapten Roger Franzén och nationella fotbollsutbildaren Christian Fagerhov.

 

Enligt rapporterna gjorda Sam bra ifrån sig vilket ju är lovande inför resten av säsongen. Sam är en spelare som Nyköpings BIS tror mycket på och som börjar ta för sig mer och mer på träningarna med herrlaget.

 

Han debuterade i bortavinsten mot IK Sleipner tidigare i vår och vi lär få se mer av Sam under säsongen och åren som kommer.

Herrar
Elis Jäger förlänger sitt avtal
2024-05-22 17:00, Herrar

18-årige Elis Jäger har inlett sin första säsong som förstemålvakt i Nyköpings BIS med bravur. 

 

- Vi är jätteglada att Elis har förlängt med klubben. Jag är övertygad om att detta kommer hjälpa Elis själv och klubben att ta ännu ett steg i rätt riktning, säger Nyköpings BIS sportchef Oscar Karlsson. 

 

Flera viktiga räddningar i avgörande lägen

I de senaste två hemmamatcherna har Elis stått för två viktiga och förtroendeingivande räddningar. Mot Syrianska var det en i slutminuterna då han räddade oavgjort och senast mot Ljungsbro var det vid ställningen 2-1.

 

- Jag är övertygad om att vi kan hjälpa varandra och att vi inom några år ser Elis på betydligt högre nivåer med eller utan Nyköpings BIS, avslutar Oscar.

 

Två spelare lämnar herrtruppen

Stephen Kigongo lämnar Nyköpings BIS och går omedelbart tillbaka till Mjölby AI. Tack för insatsen och lycka till. 

 

Även Lucas Bergfors lämnar föreningen men var han hamnar är oklart. Parterna skiljs åt i samförstånd och Nyköpings BIS vill passa på att tacka Lucas för alla år i föreningen och önskar honom lycka till och man vet ju aldrig vad som händer i framtiden. 

Nyheter från våra lag
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Partners Två För EN
Officiell matleverantör