Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER

Välkommen till Nyköpings BIS Fotboll

Välkommen att ta del av vår hemsida med spännande innehåll om hela föreningen och alla våra olika typer av aktiviteter.

 

Som medlem, förälder och spelare så skall ni ladda ner en ny app för att få ta del av specifik information kring ert lag. Det gör ni via denna länk: Medlemsappen

 

Är du även ledare i föreningen så behöver du också ladda ner ledarappen där du kan administrera ditt lag. Den laddar du ner genom att klicka här:  Ledarappen

 

Herrar
Inför Nyköpings BIS - BK Ljungsbro
2024-05-17 14:00, Herrar
Huvudtränare Magnus "MK" Karlsson har längtat efter naturgräset

Hemmapremiär och toppmatch på naturgräs stundar när Nyköpings BIS tar emot nykomlingarna BK Ljungsbro i den åttonde omgången av Division 2 Södra Svealand. Mötet är det första mellan lagen i seriespel genom tiderna.

 

Bortamatchen förra veckan mot Nacka FC blev en målrik och spännande tillställning med avgörande mål på stopptid. Prestationen låg på en mycket hög och stabil nivå vilket bådar gott inför det fortsatta seriespelet.

 

Huvudtränare Magnus "MK" Karlsson inför matchen:

Skönt att vara tillbaka på naturgräset och vår riktiga hemmaplan. Vi är förberedda på en tuff match mot ett Ljungsbro som har spelat upp sig på sistone. Det kommer att krävas en rejäl arbetsinsats och bra prestation för att vi ska kunna ta helg med seger och tre poäng.
Tillsammans för ett bättre matchklimat
2024-05-16 12:00
Nu kraftsamlar svensk fotboll för ett bättre matchklimat

Helgen 18–19 maj kommer SvFF, distrikten och intresseorganisationerna SEF, EFD och Ettan kraftsamla för att på olika sätt manifestera för ett bättre matchklimat inom svensk fotboll.

Syftet är att gemensamt gå ihop och visa på att det är viktigt med ett bra klimat kring alla fotbollsplaner framåt.

 

- Fotboll är känslor med både glädje och sorg. Men det får aldrig äventyra tryggheten för någon oavsett roll på eller utanför planen. (Andrea Möllerberg, generalsekreterare SvFF)

ENKRONAN den 17 juni mot Åtvidabergs FF
2024-05-15 15:00

ENKRONAN är en sponsorprodukt för alla företag och privatpersoner. I samband med Nyköpings BIS match mot Åtvidabergs FF måndagen den 17 juni är det fri entré som finansieras via ENKRONAN.

 

Fördelen med Enkronan är att det är en relativt liten insats för sponsorn, men ger ett mycket stort bidrag till klubben. Under Enkronan-matchen betalar du och övriga sponsorer entrén för all publik. 

 

Som sponsor betalar du 1 kr per åskådare. (Max 875:-/anmäld ”enkrona”).

 

SYNLIGHET

  • Alla Enkronan-sponsorer syns på hemsidan. 
  • Alla Enkronan-sponsorer syns på sociala medier inför matchen.
  • Vid 8 st Enkronan syns man via Arenareklam resterande del av säsongen.
    (inkl. tryck av banderoll 1 x 3 m).

Sponsrar man med:
1 st Enkronan får man 1 st matbiljett
2 st Enkronan får man 2 st matbiljetter osv.

 

Matservering och underhållning från 17:30 på innergården vid Courtside och Nyköpings BIS kansli.

 

 

Vill Du vara med på ENKRONAN?

Maila då till marknad@bissarna.se

  • Sponsornamn                                     
  • Kontaktperson                                    
  • Fakturaadress                                    
  • E-postadress                                    
  • Antal Enkronor        


Faktura om maximalt 875kr / ENKRONA skickas efter det att matchen är spelad.  

 

Bakluckeloppis på Jogerö
2024-05-14 18:00

Tisdagen den 21 maj startar Nyköpings BIS populära bakluckeloppis på Jogersö. 

 

Med hjälp av våra veteraner kör vi varje tisdag från den 21 maj till 27 augusti med insläpp från 15:00 och försäljning fram till 19:00. 

 

Vill du komma ner och sälja eller besöka oss är du hjärtligt välkommen!

 

Följ oss gärna på facebook då vi har en ny sida som behöver många gillamarkeringar.

Sök efter Backluckeloppis Jogersö 

 

 

 

Ps. Kan du tänka dig att hjälpa till som funktionär är du välkommen att kontakta info@bissarna.se

Resinova skriver avtal med Två För En
2024-05-14 16:00

Fastighetsbolaget Resinova ihop med Möller & Partners har skrivit ett samarbetsavtal med Onyx Innebandy och Nyköpings BIS Fotboll.

 

Onyx och NBIS tror på samarbeten och har därför startat konceptet Två För En. Till en början har det handlat om Nätverksträffar dit båda föreningarnas sponsorer bjudits in och hittills under 2024 har vi genomfört fyra frukostträffar och ytterligare nio träffar planeras under året. Det handlar i grunden om att skapa en mötesplats där företagen kan bygga relationer och våra två föreningar gör det lättare för företagen att komma närmare varandra.

 

Nästa steg i samarbetet Två För En har nu blivit gemensamma partners. Konceptet är under uppbyggnad och Resinova är det första företaget vi presenterade våra gemensamma paket för. 

 

- Det är jätteroligt för oss att så här tidigt i vår process kring Två För En kunna presentera vår första gemensamma partner, säger Kecke Lundh, klubbchef i Onyx.

 

Resinova ihop med Möller & Partners ser samarbetet som en möjlighet för dem att ta aktivt samarbetsansvar.

 

- Att kliva in i detta samarbete tycker vi känns både kul och betydelsefullt. Som bostadsfastighetsbolag arbetar vi aktivt med samhällsansvar, trygghet och hållbarhet i alla dess former vilket vi ser fram emot att tillsammans kunna utveckla ytterligare, säger Sara Mattisson från Möller & Partners.

 

Resinova kommer under året att vara med på flera av föreningarnas sociala projekt och synas i samband med dessa event.

 

- Samarbetet mellan Onyx och oss har varit på tal under väldigt många år och att det faktiskt blev verklighet genom konceptet Två För En under denna vinter är väldigt roligt. Att vi även tar steget och verkligen menar allvar med detta genom att gemensamt skriva ett samarbetsavtal öppnar nya dörrar för flera olika parter, säger Patrik Berglin Klubbchef i Nyköpings BIS.   

 

Våra föreningar är väldigt glada för att Resinova och Möller & Partners valde att samarbeta med oss och vi ser fram emot ett långsiktigt och hållbart samarbete.

 

Fakta:

Resinova är ett bostadsbolag som äger, utvecklar och förvaltar nybyggda hyresbostäder. Målet är att bygga upp ett sammanhållet bestånd på orter med behov av bostäder. Resinova avser framförallt att verka i Storstockholm, Storgöteborg, Stormalmö samt ett antal utvalda regionstäder. I dagsläget har Resinova 325 lägenheter i Nyköping och efter sommaren tillkommer 116 lägenheter.

Nyheter från våra lag
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Partners Två För EN
Officiell matleverantör