Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER
U19

Nyköpings BIS U19

Nyköpings BIS skall bedriva den bästa elitförberedande verksamheten i regionen och erbjuda samtliga spelare en tränings- och matchmiljö som gör dem redo för aktuell nivå.

 

- Verksamheten är för en begränsad trupp från 16 års ålder där huvudfokus är att förbereda högt motiverade spelare att nå svensk elitfotboll.

 

- Samtliga resultat i verksamheten skall ha ett sportsligt och mätbart mål på lång sikt på både individ och trupp men skall även innehålla mätbara säsongsmål.

 

- Verksamheten skall ledas av välutbildade instruktörer med god erfarenhet av ungdomsfotboll från 16 års ålder upp till seniornivå.

 

Provträning:

För att provträna kan du skicka intresseanmälan till jonatanhansson83@gmail.com

Berätta vem du är, dina meriter, position och vart du spelar i dagsläget.

Oscar Karlsson ny tränare för U19
2023-12-13 15:23

Oscar Karlsson avslutade sin drygt 230 matcher långa spelarkarriär i Nyköpings BIS för några veckor sedan. Nu är det klart att han tillsammans med Lucas Persson tränar Nyköpings BIS U19-lag under kommande säsong.

 

Oscar har lite tränarerfarenhet då han var med Nyköpings BIS P07 under fjolåret. Oscars ambition är nu att bli fotbollstränare och det finns en plan att han går flera utbildningar de närmaste två säsongerna. Därefter får vi se på vilken nivå han hamnar.

Lyckat U19-kval
2023-11-06 11:47

Nyköpings BIS U19 har under oktober kvalat för att få fortsätta spela i division 1 under den kommande säsongen trots att man slutade på en tredje plats i serien.

 

Kvalmatcherna mot Syrianska och IK Viljan vann U19 med 3-1 och 7-0. I sista matchen lämnade BK Sport w.o. Efter de segrarna var Nyköpings BIS klara för två avgörande kvalfinaler mot Assyriska FF.

 

Under måndagen har det nu kommit ett besked om att både Nyköpings BIS och Assyriska FF är klara för spel i division 1 under 2024.

 

Nu väntar ligacupen som startar om några veckor. Där är Nyköpings BIS lottade i Grupp 3 med Hammarby TFF, IFK Haninge och Åtvidabergs FF.

 

Stort grattis till alla grabbar i U19 och deras coacher för en väl genomförd säsong.

Sam Rosén på Regionalt läger i Linköping
2023-09-15 11:48

Mittfältaren Sam Rosén från U19 är uttagen till regionalt läger i Linköping 18-21 september. 

 

Tillsammans med närmare 50 utvalda talanger födda 2007 från mellersta Sverige kommer Sam att drillas under ledning av förbundskapten Mirza Jelecak och tränare Viktor Bobin (Oskarshamns AIK) och Nyköpingsbekantingen Benjamin Omerovic (IK Sleipner) under fyra intensiva dagar.

 

- Sam är en teknisk spelare med en bra spelförståelse. Han är bra på att komma in i rätt ytor och genom det är han en poängspelare. Han har tagit fina steg framåt i år och är en spelare vi tror och hoppas ska kunna utvecklas ytterligare de närmaste åren!  säger Jonatan Hansson, Utvecklingsansvarig i Nyköpings BIS.

 

Uttagningen är ytterligare ett kvitto på att vår elitförberedande verksamhet gör ett bra jobb och levererar. Nyköpings BIS önskar Sam Rosén all möjlig framgång under sin fotbollsresa.

 

Regionala läger inom ramen för "Spelarutbildning – en helhet"
Svensk fotboll arbetar ambitiöst och målmedvetet med att inspirera och utbilda spelare i olika åldrar som befinner sig i olika utvecklingsstadium – bland annat för att ge metoder och verktyg för spelare att ta ytterligare steg i sin fotbollsutveckling.

 

SvFF representerar cirka 3 000 föreningar från norr till söder, land och stad och alla är lika viktiga. De flesta av landslagsspelarna har påbörjat sina karriärer i just landsortsföreningar. Alla är lika viktiga oavsett var de kommer ifrån och vilken situation de befinner sig i just nu.

 

Syftet med regionala läger är att fler ska få en likvärdig utbildning som landslagsspelarna (t ex inom fotbollsfysiologi, fotbollpsykologi, kost och antidoping) och därigenom ges inspiration och stimulans till sin fotbollsutveckling.

Lucas blir huvudtränare för U19
2023-02-20 11:49

22-årige Lucas Persson är en ambitiös och ung fotbollstränare som Nyköpings BIS försökte göra klart med tidigt under hösten 2022. Av olika anledningar gick det inte vägen då men nu är han klar för två år som huvudtränare för U19.

 

Han kommer under 2023 att träna laget ihop men Pepito Padron och som mentor finns Nyköpings BIS utvecklingsansvarige Jonatan Hansson.

 

- Lucas blir ett bra tillskott för U19. Han har i likhet med spelarna ambitioner att utvecklas så mycket som möjligt. Vi tillsammans med Peppe kommer göra vårt yttersta för att hjälpa grabbarna att ta kliv i sin fotbollsutveckling, säger Jonatan Hansson, utvecklingsansvarig i Nyköpings BIS.  

 

Nyköpings BIS hade avskrivit Lucas från tränarlistan 2023 då han kontaktade oss för en dryg vecka sedan. Nyköpings BIS vill påtala att vi är mycket tacksamma att Trosa Vagnhärad släppte Lucas vidare när han själv önskade detta.

 

- Det är klart att vi vet att TVSK hamnade i en knepig situation. Men vi tycker att de löste detta på ett professionellt sätt och nu hoppas vi att det löser sig för dom också så alla kan gå vidare. Det är en ung tränare vi ska ta hand om och förhoppningsvis har han en lång och framgångsrik tränarkarriär framför sig, säger Nyköpings BIS klubbchef Patrik Berglin.

 

Lucas börjar jobba redan denna vecka och vi önskar honom lycka till.

 

Tränarsidan är nu klar.

Gällande tränare på den elitförberedande sidan i föreningen ser det nu riktigt bra ut. Det är åtta tränare klara. Lucas och Pepito kör U19.  Jan Frank och Adam Grahn kör U17 division 1 och Christopher Lindqvist och Petter Westberg kör U17 regional. Som målvaktstränare för gruppen har vi Henrik Persson. Utöver det leder utvecklingsansvarige Jonatan Hansson teamet i det dagliga arbetet.

 

Nyköpings BIS söker däremot fler ledare kring denna organisation. Det är omkring 60 spelare i trupperna och vi behöver ledare i olika roller som kan underlätta för tränarna. Är du intresserad så kontakta Jonatan eller föreningen.

 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Partners Två För EN
Officiell matleverantör