Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER
F11-12

Flickor födda 2011-2012

Målet för alla matcher och träningar är att de blir glädjefyllda tillfällen med utgångspunkt från barnens behov. Alla spelare ska ges förutsättningar för att utföra många fotbollsaktioner.

 

När 12-13-åringar spelar fotboll börjar mer fokus hamna mer kring laget och att spela tillsammans.

 

Vi jobbar mycket med att hitta vägarna till våra kompisar i anfallsspelet och att spela fin passningsfotboll. I försvarsspelet fokuserar vi på att hitta våra motståndare och vad vi gör när vi väl hittat dem.

 

I vårt lag fäster vi stor uppmärksamhet vid att göra sitt bästa. Vi berömmer fina ansträngningar och ställer frågor om deras aktioner både de bra och de mindre bra, för att uppmana till reflektion och eftertanke.

 

Det viktiga är att barnen får stöttning och beröm för att de har deltagit, kämpat och försökt samt hjälpt sina lagkamrater.

 

Välkommen till Flickor födda 2011-2012!

Nya träningstider 30/1- 26/4
2023-12-12 09:15

Hej!

 

Våra träningstider för nästa års första månader har offentliggjorts. Vi kommer att träna följande dagar och tider:

 

Tisdagar 1815-1930

Onsdagar 1700-1815

Fredagar 1700-1815

 

Hälsningar

Ledarstaben genom Patrik

Matchvärd på hemmamatcher
2023-12-11 09:14

Hej!

 

Nu uppdaterad med arbetsbeskrivning för matchvärd.

 

Som tidigare meddelats behöver vi en matchvärd varje gång vi har hemmamatch. Just nu saknas det en matchvärd både på lördag och på söndag. Jag har öppnat upp kallelserna så att ni kan skriva i textrutan om ni har möjlighet att ställa upp. Först till kvarn😘. Se länk nedan för arbetsbeskrivning för matchvärd.

Arbetsbeskrivning Matchvärd


Tack på förhand!

 

Jag vore oerhört tacksam om detta skulle kunna fungera friktionsfritt framöver, det finns roligare saker än att skicka ut vädjanden på fredagseftermiddagar😘

Nicopia cup sammanfattning
2023-08-06 09:15

Höstsäsongen rivstartade med Nicopia cup där vi ställde upp med två lag. Båda lagen har hejat på varandra, på sig själva, på andra BIS-lag och verkligen bidragit till en go BIS-anda!

 

Vi har fått spela matcher som blivit jämna målmässigt, några som sprungit iväg lite och vi har mött duktiga motståndare. Tjejerna har kämpat och gjort sitt bästa och det är inte utan att vi tror att det är ganska trötta spelare hemma i söndagssoffan idag.

 

Redan efter en vecka kan vi se stora utvecklingskliv på många spelare efter sommaruppehållet och det ska bli kul att fortsätta nöta på under hösten där vi kommer försöka få in lite positionsspecifik träning och tydligare försöka hitta trianglar att rulla boll i!

 

Tack alla som kunde ställa upp i kiosken under helgen!

 

❤️💙⚽️

Ledarna genom Jörgen 

Matchcamp i Hägersten 25/3-2023
2023-03-26 09:21

Det blev en ganska kall och förhållandevis nederbördsrik tillställning i Hägersten under lördagen. Många kalla spelare som kanske fick lite svårt att spela sin finaste fotboll på grund av detta. Det fanns dock fina tendenser många gånger under dagen och alla kämpade och gjorde sitt bästa, mer än så kan man inte begära! Nästa gång hoppas vi på lite varmare väder:)

 

Men det är roligt att stå bredvid för det spelar ingen roll vilka tjejer som är på eller vid sidan av planen, de hejar på varandra och stöttar hela tiden! Sen är det såklart att vi tar med oss saker att fortsätta nöta och jobba på för att vidare utveckla var och en ihop med laget. Och jag märker på tjejerna att de vill en himla massa och det är kännetecknet för en Bissare, vi vill mer!

 

Heja BIS!

Älvsjö Vårcup 26/3 2023
2023-03-26 09:17

En härlig dag i Älvsjö som på förhand var mer osäker om den skulle bli av pga väderprognosen. Vädergudarna var dock med oss och även om det var kallt även idag så klarade vi oss från nederbörd och det var fina planer att spela på!

 

Det märks att tjejerna börjar bli stora och starka nu. Både våra egna och motståndarna. Alla vill ha boll och till slut vinna vilket ger många kamper om bollen. Vi jobbar vidare på närkampsspelet på träningarna.

 

Vi fick se två ganska jämna matcher och två blev relativt ojämna. Men det tjejerna visade upp i kämpaglöd, att aldrig ge upp och samtidigt vilja spela vårt fina spel är härligt att få uppleva. Även dagens uppställning är otroligt stöttande och det sprider sig en fin kamtratanda i gruppen!

 

Lite extra kul att våra tjejer tog hem vinsten i den Crossbar Challenge som anordnades. Med 6 av 13 träffar i överliggaren var vinsten säkrad och jag hoppas alla har njutit av chokladen:)

 

Även från dagens matcher kan vi ta med oss en del att fortsätta öva på för att driva utvecklingen, både individuellt och lagmässigt, och jag är övetygad om att vi fortsatt kommer kunna spela en ännu finare fotboll där vi för än mer av spelet.

 

Gränslös passion!   

 
Gränslös Partner
CSR Partner
Silverpartner
Bronspartner