Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER
F14-15

Flickor födda 2014-2015

Idrott ska vara roligt! Alla barn och ungdomar har rätt att må bra, känna sig välkomna och utvecklas i en trygg gemenskap i Nyköpings BIS. Vi är en breddförening och värnar om våra barn och ungdomar.


Vi står för rättvisa villkor och alla barn skall vara med så länge som möjligt i vår breddverksamhet som innefattar åldern 6-15 år. Vi ger alla samma möjlighet till utveckling där individuell nivåanpassning är en naturlig del för att skapa en utvecklande tränings- och tävlingsmiljö.


Vi värnar barnens spelregler som BRIS och RF tagit fram:
1. Alla barn är lika mycket värda och skall behandlas med respekt.
2. Alla barn har rätt att träna och utvecklas på sina villkor.
3. Alla barn har rätt till stöttande vuxna.
4. Inget barn skall bli utsatt för sexuella övergrepp.
5. Inget barn skall bli utsatt för våld.
6. Inget barn får bli utsatt för mobbning eller trakasserier.
7. Alla barn har rätt att känna sig delaktiga i vår förening.

Inställd träning 3/4
2024-04-03 13:58

Inställd träning idag pågrund av dåligt väder och få anmälda. Vi ses nästa onsdag! 

Kort info från tidigare föräldraträff
2023-11-24 09:35

I mitten av oktober var det ett litet möte efter en träning.

 

Mötet handlade om att Elin som är tränare behöver få lite uppbackning av fler vuxna som kan ta lite ansvar kring olika delar inom ett fotbollslag.

Det kan handla om planering att ta sig till och ifrån matcher eller cuper då Elin inte har körkort. Det kan handla om ren föräldrainformation som behöver komma ut osv. När säsongen 2024 startar handlar det om att korrdinera matcher bla.

 

Flickor födda 2014-2015 är också en del av Nyköpings BIS och som vårdnadshavare har man en del åtaganden vid föreningens arrangemang. Se: https://www.svenskalag.se/bissarna/sida/12296/deltagaravgifter

 

Till ovanstående behövs det en föräldragrupp så det vore bra om alla kan hjälpas åt att bilda en sådan så det inte hamnar på ledarna att lösa såna här saker. Ju fler som hjälps åt ju mindre jobb. 

 

Förutom Elin Pettersson som tränare kommer Joakim Andersson och Krister Johansson att hjälpa till som tränare. Lagledare ställde Maria Gottvall upp som. Alla dessa är nu upplagda som ledare i truppen.  

 

Träningen startar igen den 3 december.  

 

Hoppas att vi ses då :-)

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Officiell matleverantör till herrlaget