Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER
Herrar

Herrlaget spelar säsongen 2024 i Division 2 Södra Svealand. Vi har siktet inställt på svensk elitfotboll och vill alltid mer.  

 

Vår långsiktiga målsättning är att vi ska ha minst ett elitlag som representerar vår förening och Nyköping med spelare från vår ungdomsverksamhet.

Referat: Nyköpings BIS - Värmbols FC
Spelsuget Nyköpings BIS slog Värmbol med 3-1
2024-03-02 17:30
Alexander Alp gjorde två fina spelmål

Nyköpings BIS vann träningsmatchen mot Värmbols FC komfortabelt med siffrorna 3-1. Siffror som definitivt var i underkant. (Se statistik nedan).

 

Hemmalaget tog tag i taktpinnen direkt och hade ett stort bollinnehav mot ett VFC som fick ägna sig åt försvarsspel mot pigga och rörliga hemmaspelare.

Inför Nyköpings BIS - Värmbols FC
2024-03-01 16:00
Albin Aljic laddar vänstersläggan

Dags för årets fjärde träningsmatch. Återigen hemma på Rosvallas konstgräs när Värmbols FC från Katrineholm kommer på besök på lördagseftermiddagen. Ännu en viktig försäsongsaktivitet mot ett lag som numera håller till i Division 3.

 

Matchen hemma mot IF Sylvia förra helgen blev som väntat riktigt tuff, men ett steg i rätt riktning för ett hemmalag som levererade en riktigt stabil prestation mot ett spelskickligt Sylvia.

 
Pepito klar som hjälptränare
2024-02-29 15:00

Nyköpings BIS har under vintern letat efter ytterligare ledare kring herrlaget. Nu är det klart att det blir Pepito ”Peppe” Padron som tar en av de rollerna.

 

Peppe har de senaste åren jobbat inom den elitförberedande organisationen men tar nu klivet tillbaka till herrlaget. Peppe har även tidigare jobbat inom herrlaget.

 

Tillsammans med tränarna Magnus Karlsson och Jonatan Hansson kör han nu igång med herrarna.

 

- Vi är otroligt glada att välkomna Peppe som hjälptränare till herrlaget denna säsong. Peppe har varit involverad i ungdomsfotbollen många år nu och varit med och hjälpt flera unga talanger upp i herrlaget. Med sitt kunnande och öga för detaljer kommer vi ha stor nytta av Peppe i staben runt herrlaget. Peppe har ett stort hjärta för föreningen och var dessutom med i staben senast föreningen tog steget till division 1. Jag är övertygad om att detta blir en perfekt match, säger Sportchef Oscar Karlsson.

 

Vi hälsar Peppe välkommen in i ledarstaben och jakten på fler ledare kommer fortsätta.

 

Referat: Nyköpings BIS - IF Sylvia
Oavgjort 1-1 mot IF Sylvia
2024-02-24 18:00
Morris Blom gjorde sitt andra mål i herrlaget

Nyköpings BIS kryssade i årets tredje träningsmatch mot IF Sylvia från Norrköping efter en välspelad tillställning på ett välbesökt Rosvalla.

 

Målskytt efter en vass omställning för hemmalaget var Morris Blom, fint framspelad av nyförvärvet från Mjölby Stephen Kigongo, i den 21:a matchminuten.

Inför Nyköpings BIS - IF Sylvia
2024-02-23 13:00

Dags för ny träningsmatch hemma på Rosvallas konstgräs när IF Sylvia från Norrköping kommer på besök på lördagen. Ännu ett tuff utmaning mot ett lag som siktar på att ta sig tillbaka till Ettan efter förra säsongens degradering.

 

Matchen hemma mot IFK Stocksund förra helgen blev som väntat riktigt tuff för ett efter halvtimmen decimerat Nyköping. Men, trots förlusten med 3-1 fanns saker att ta med sig i den fortsatta försäsongen. Inte minst intentionerna och spelet den första timmen.

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 2/3 15:00
3 - 1  
Lör 24/2 15:00
1 - 1  
Lör 17/2 15:00
1 - 3  
Sön 11/2 18:00
5 - 1  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Silverpartner
Bronspartner