Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER
P10

Pojkar födda 2010

Målet för alla matcher och träningar är att de blir glädjefyllda tillfällen med utgångspunkt från barnens behov. Alla spelare ska ges förutsättningar för att utföra många fotbollsaktioner.

Deltagare arbetspass värdlag 7/4
2024-04-04 15:33

Hej alla!

 

Det har varit riktigt trixigt för oss i föräldragruppen att få till 6 st föräldrar till detta arbetspass. Tidskrävande och trist att behöva påminna och jaga föräldrar. Om ni inte redan har gjort det läs nyheten som las ut imorse där föreningen förklarar vad som gäller som förälder till barn som spelar fotboll i NBIS. Man behöver inte gilla det men det är det som gäller.

 

I slutändan är det samma personer som jobbar denna gången som oftast och vi fick bara ihop 5 st, ej 6 st som föreningen frågade efter.

 

Dom föräldrar som jobbar är:

Veronica eller Fredrik (Alvins förläldrar)

Ercan (Matheus pappa)

Tanja (Antons mamma)

Micke (Joels pappa)

Linda (Jacks mamma)

 

Samling kansliet 12.45. Arbetspass avslutas ca 16. Väl på plats bestämmer ni vilka som jobbar i kiosk och vilka som är publikvärdar.

 

Bollkallar:

Abbe

Alvin

Anton

Darvin

Even

Eyvind

Matheus

Noah

Oscar

Reber

 

STORT tack till er som ställer upp återigen!

 

Hälsningar

Föräldragruppen

Bilar till matcher!
2024-04-04 08:44

Hej.

Att behöva jaga bilar som kan ta våra ungdomar till matcher utanför Nyköpings närområde är inte så roligt och väldigt stressande, där måste det till en skärpning av er föräldrar.

För att det ska bli så smidigt som möjligt så skriver ni i kallelsen så fort ni vet om ni kan köra eller inte, det nästan alltid är samma personer som kör, precis som när det ska jobbas på cuper m.m=samma personer.

Och glöm inte att om ert barn åka med någon annan så ska det swishas: 50kr/ungdom om resan T.o.r är 10mil, 100kr/ungdom om resan är mer än 10mil T.o.r (föraren avgör betalningen)

// Ledarna Bis P-10

Läs noga! (en favorit i repris)
2024-04-04 08:40

Viktig info till vårdnadshavare

Nyköpings BIS vill framföra ett stort TACK till er föräldrar som är närvarande och ställer upp på Er förening och Era barn vid i stort sett alla våra arrangemang år efter år. Ni är helt underbara!
Vi vill samtidigt rikta kritik och påtala konsekvenserna om det inte blir en attitydförändring hos er föräldrar som inte är närvarande i era barns fotboll.

När Ert barn spelar fotboll i Nyköpings BIS innebär det åtaganden mot Ert lag men även Er förening vilken är Nyköpings BIS

Föreningen och alla vår underbara ledare och tränare som år efter år ställer upp helt gratis utan en enda krona i ersättning är inte en ”barnpassning” åt er andra på kvällar och helger. De behöver ert stöd och engagemang!

Här finns information på många olika språk om hur en idrottsförening fungerar: https://www.nykopingsbis.se/docs/1920/54719/S%C3%A5%20h%C3%A4r%20fungerar%20en%20fotbollsf%C3%B6rening.pdf

Vi vill genom detta mail påtala vikten av att ni ställer upp och hjälper till!

Det finns de föräldrar som sätter upp sig för att jobba och sen väljer att inte komma.

Konsekvensen av det kan bli förödande, man kan ha en position som tex vakt vid eventuell utrymning. Är inte vakten där kan det vara förenat med livsfara eller en väldigt stor säkerhetsrisk vid ett stort evenemang.

Föreningen har inga extra resurser på lager som kliver in i ert ställe så man måste lösa sin uppgift eller själv se till att skaffa fram en ersättare.

Vi är en förening som lever på våra evenemang och de håller nere deltagaravgifterna för era barn.

Skall vi lägga ner arrangemangen eller ta in betald personal kommer det få flera obehagliga konsekvenser. Det skulle med all säkerhet innebära att deltagaravgifterna skulle stiga till så höga nivåer att många inte skulle ha råd att fortsätta utöva fotboll. Det kanske också skulle innebära att föreningen måste införa en rad olika tvångsförsäljningar (tex Bingolotter) utöver de avgifter vi redan har och detta är något vi inte vill göra.

Trots att Nyköpings BIS har många evenemang under ett år innebär det inte att ni kommer behöva jobba särskilt mycket. Om alla barns föräldrar skulle ställa upp handlar det kanske om 5-10h/år och barn.

Utöver det kanske man skulle behöva ställa upp som tex matchvärd när sitt eget barns lag spelar vid något tillfälle per år.

Grunden i det svenska föreningslivet är medlemmarnas engagemang i sitt lag, sin förening och framför allt sitt barns fritid.

Vi kommer nu ge ledare acceptans till fler åtgärder för att försöka skapa ett ökat engagemang från er föräldrar.

Vi önskar absolut inte att föräldrars engagemang skall gå ut över barnen men det ligger i era händer.

Vi gör detta för att vi ser att det är era barns ledare och tränare som redan lägger 15-20h i veckan (helt gratis) också är de som jobbar på våra arrangemang och det är inte acceptabelt.

  *   De verktyg ledarna får är att de inte behöver ta ut barn till spel i våra egna cuper och event om inte föräldrar ställer upp och jobbar.
  *   Ledarna ges också möjligheten att utnyttja lagkassan till att betala utomstående för att täcka arbetspass åt laget vid evenemang. Det sistnämnda vore väldigt beklagligt då de pengarna i en förening är till för sportslig utveckling.

Detta är en hård passning till er som hittills inte ställt upp på era barn då de spelar fotboll. Det är dags att ni gör det för det är många arrangemang kvar under året/åren att hjälpa till på och dom är en del av föreningens deltagaravgift.

Ni har accepterat detta när ni som föräldrar valde att placera ert barn i Nyköpings BIS. Ni hittar arrangemangen och förutsättningarna via denna länk: https://www.nykopingsbis.se/sida/?ID=472470

Hälsningar

Styrelsen och kansliet.


OBS! Saknas 2 st föräldrar till 7/4!!
2024-04-03 09:14

Hej igen!

 

Vi har 4 st föräldrar av 6 st klara till söndagens arbetspass. (Några av dom som är anmälda följer med sina barn på bortamatch.)

 

Föreningen ville ha detta klart i måndags så idag behöver vi lösa det! In och anmäl er ni som kan. Söndag 12.45 till ca 16!

 

Tack!

 

Hälsningar

Föräldragruppen

 

 

Vi behöver fler föräldrar till 7/4!
2024-04-01 11:18

Hej!

 

5 st anmälda nu, vi behöver 6 st minst, gärna fler!

 

Hälsningar

Föräldrargruppen

 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Officiell matleverantör till herrlaget