Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER
P11

Pojkar födda 2011

Målet för alla matcher och träningar är att de blir glädjefyllda tillfällen med utgångspunkt från barnens behov. I vårt lag kan varje medlem ses som en mentor och vän.

 

Vi är alla olika och skall bidra till lagets framgång på vårt eget sätt utifrån den vi är och den kompetens vi har. Att lära sig av varandra, och att lära sig förstå varandra är värdefullt för att få nya idéer och viktiga kunskaper till vårt lag.

 

Vi vill att man ska känna tillhörighet. Vårt lag är som en familj. Vi tar hand om varandra. Vi kämpar, vinner och gläds tillsammans. Vi förlorar, deppar och tar oss upp tillsammans. Som ett lag.

Föräldrarmöte tisdag 5/3
2024-02-26 09:19

Hej,

 

Tisdag den 5/3 är det föräldramöte nere på Bissarnas kansli kl 17.30. Minst en förälder per barn behöver medverka. På mötet behöver vi få till en ny organisation runt Bissarna P11 sen kommer vi behöva sätta upp riktlinjerna för kommande säsong. En kallelse kommer att skickas ut under denna vecka. Det är väldigt viktigt att vi som föräldrar medverkar på detta möte och ställer upp för laget/föreningen under säsongen så att våra grabbar kan fortsätta spela fotboll. Så boka in datumet och tiden redan nu i era kalendrar. 

 

Väl mött 

Mikael Andersson 

Ingen träning ikväll 15/2
2024-02-15 14:49
 
Snabba förändringar
2024-02-05 11:57
Hej föräldrar!
Under förmiddagen nåddes vi alla av ett mejl från Mats, Rorro och Malin. Det här mejlet var en lika stor överraskning för mig som för er men självklart ska vi försöka göra det här till en härlig fotbollssäsong för våra killar ändå! Som ni förstår kommer jag att behöva er hjälp för att vi ska lyckas med det. 
 
Under februari månad kommer vi att köra de träningar som ligger på måndagar och torsdagar då det var de jag hade ansvar för ev kan det bli någon söndag också, kalendern kommer att uppdateras och det är den som gäller. Inför mars månad behöver laget få utökad hjälp så ni som kan hjälpa till både på plan och utanför, hör av er så snart ni bara kan till mig, all hjälp är välkommen och som ni förstår även nödvändig då jag inte kommer att kunna rodda laget på egen hand. Jag kommer även kalla till ett föräldrar möte inom kort där det är mycket viktigt att så många som möjligt kan närvara så vi kan hitta lösningar hur vi går vidare. 
 
Nu kör vi tillsammans 2024
 
Mvh 
Mikael Andersson 
 
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Silverpartner
Bronspartner