Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER
P12

Pojkar födda 2012 - ett härligt gäng!

Fullt i truppen!

Vi har en stor trupp med spelare vilket vi såklart tycker är roligt. Däremot har vi inte obegränsat antal platser i laget - vi vill fortsatt vara ETT lag och då kan vi inte vara fler.

 

För tillfället så behöver vi stoppa intag av nya spelare.

Vi tycker att det är väldigt viktigt att kunna ta hand om de spelare vi har i truppen, på ett bra sätt. Vi vill kunna möta varje individ på den nivå de är, och kan då inte vara för många. 

 

Alla nya som är intresserade att börja i vårt lag får gärna höra av sig till bissarnas kansli och ställa sig i kö. Däremot kan vi redan nu säga att vi inte kommer att ta in fler spelare denna säsong.

 

Upplägg

Träningen följer Bissarnas Spelarutvecklingsplan "Bissakademin" och baseras till stor del på SvFFs pedagogik att lära genom spelet. Varje träning har ett tema och olika nivåer för olika åldrar.

 

Verksamhetsåret

Året består av två säsonger- Vinter och Vår / Höst

 

Datum och tider kan ni följa i kalendern.

 

Plats 

(Se Kalendern)

 

Information och Anmälan

Vi skickar kallelser till alla träningar, matcher och övriga aktiviteter som har med laget att göra. Viktigt att ni svarar på kallelserna för att vi ska kunna anpassa oss efter och bemöta antalet spelare på bästa sätt.

 

Här på P12:s egen sida läggs information upp och i kalendern kan ni följa träningar, matcher och andra aktiviteter.

Nya träningstider fr.o.m. v.18
2024-04-16 15:50

Hej

 

Träningar

Nu är våra nya träningstider klara och gäller fr.o.m. vecka 18.

Vi kommer att träna:

Måndagar 18:30-20:00 på F2

Onsdagar 17:00-18:30 på F2

Torsdagar 17:00-18:30 på D2+D3

 

Ombytta och klara 5 minuter innan träningspasset startar, i tilldelat omklädningsrum. Meddela gärna innan om ni vet att ni kommer bli sena.

 

På måndagar kör vi en allmän träning. Onsdagar fokuserar vi extra på 9-manna och torsdagar är det extra fokus på 7-manna. Alla är självklart välkomna på alla träningar.

 

Matcher

Matcher kommer att spelas de flesta helger i Maj och Juni (9-manna oftast lördag och 7-manna oftast söndag) Vi rullar på alla spelare i båda lagen, de som tränar mest kommer att spela flest matcher - du behöver komma och träna regelbundet för att få spela match, men du måste inte träna varje träning. Det kommer alltid vara ett gäng som vilar varje matchomgång. (Du måste dock ha köpt en egen matchtröja för att kunna spela match) Kallelser till helgernas matcher kommer vi försöka att skicka ut senast på tisdagen samma vecka.

 

I 7-manna serien är vi anmälda i den svåraste nivån och kommer att spela många tuffa matcher mot flera Eskilstunalag. I 9-manna är vi anmälda i den lättaste nivån, men för de som är ett år äldre än oss, så motståndet blir tufft där också. I den serien blir det fler lokala derbyn mot bl.a. Harg, IK Tun, IFK Nyköping och Stigtomta (alla födda 2011)

 

Så nu drar vi igång fotbollssäsongen ordentligt. Det ska bli så kul att följa laget i år. Utmaningen att skifta mellan 7-manna och 9-manna kommer att bli spännande och jag är övertygad om att vi kommer att få uppleva massor med rolig fotboll och växa både på och utanför planen.

 

Nu kör vi!

 

 

 

 

 

 

 

Nationaldagscup i Stockholm
2024-04-02 09:37

Hej

 

Vi kör en favorit i repris detta år. Vi har anmält två lag till Nataionaldagscupen som anordnas av Karlbergs IK den 6/6. Förra året åkte vi dit med 3 lag och fick chansen att spela mot Brommapojkarna, Djurgården och Hammarby bl.a. Vi hoppas på lika roligt motstånd även detta år.

 

Så planera in för en dag i Stockholm Torsdagen den 6 Juni.

Är det stort intresse att spela finns möjlighet att anmäla fler lag - gå gärna in i kalendern i sportadmin och fyll i att ni är tillgängliga - om ni kan/vill vara med och spela.

 

 

Byte av träningshall några fredagar
2023-12-11 13:37

Omega har tyvärr drabbats av en vattenläcka så vi kommer inte att kunna träna där på några veckor. Istället har vi bokat Multihallen på Rosvalla. Fredag 15/12, 22/12 samt 29/12 kommer vi att träna 17:00-18:15.

 

Vi har även lagt till två bonusträningar på jullovet för de som vill springa av sig lite energi i mellandagarna. 27/12 och 28/12 kör vi jullovsträning på Tessin 11:00-12:30.

 

//Nina

 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Officiell matleverantör till herrlaget