Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER
P12

Pojkar födda 2012 - ett härligt gäng!

Fullt i truppen!

Vi har en stor trupp med spelare vilket vi såklart tycker är roligt. Däremot har vi inte obegränsat antal platser i laget - vi vill fortsatt vara ETT lag och då kan vi inte vara fler.

 

För tillfället så behöver vi stoppa intag av nya spelare.

Vi tycker att det är väldigt viktigt att kunna ta hand om de spelare vi har i truppen, på ett bra sätt. Vi vill kunna möta varje individ på den nivå de är, och kan då inte vara för många. 

 

Alla nya som är intresserade att börja i vårt lag får gärna höra av sig till bissarnas kansli och ställa sig i kö. Däremot kan vi redan nu säga att vi inte kommer att ta in fler spelare denna säsong.

 

Upplägg

Träningen följer Bissarnas Spelarutvecklingsplan "Bissakademin" och baseras till stor del på SvFFs pedagogik att lära genom spelet. Varje träning har ett tema och olika nivåer för olika åldrar.

 

Verksamhetsåret

Året består av två säsonger- Vinter och Vår / Höst

 

Datum och tider kan ni följa i kalendern.

 

Plats 

(Se Kalendern)

 

Information och Anmälan

Vi skickar kallelser till alla träningar, matcher och övriga aktiviteter som har med laget att göra. Viktigt att ni svarar på kallelserna för att vi ska kunna anpassa oss efter och bemöta antalet spelare på bästa sätt.

 

Här på P12:s egen sida läggs information upp och i kalendern kan ni följa träningar, matcher och andra aktiviteter.

Nationaldagscup i Stockholm
2024-04-02 09:37

Hej

 

Vi kör en favorit i repris detta år. Vi har anmält två lag till Nataionaldagscupen som anordnas av Karlbergs IK den 6/6. Förra året åkte vi dit med 3 lag och fick chansen att spela mot Brommapojkarna, Djurgården och Hammarby bl.a. Vi hoppas på lika roligt motstånd även detta år.

 

Så planera in för en dag i Stockholm Torsdagen den 6 Juni.

Är det stort intresse att spela finns möjlighet att anmäla fler lag - gå gärna in i kalendern i sportadmin och fyll i att ni är tillgängliga - om ni kan/vill vara med och spela.

 

 

Byte av träningshall några fredagar
2023-12-11 13:37

Omega har tyvärr drabbats av en vattenläcka så vi kommer inte att kunna träna där på några veckor. Istället har vi bokat Multihallen på Rosvalla. Fredag 15/12, 22/12 samt 29/12 kommer vi att träna 17:00-18:15.

 

Vi har även lagt till två bonusträningar på jullovet för de som vill springa av sig lite energi i mellandagarna. 27/12 och 28/12 kör vi jullovsträning på Tessin 11:00-12:30.

 

//Nina

 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Officiell matleverantör till herrlaget