Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER
P15

Pojkar födda 2015

Idrott ska vara roligt! Alla barn och ungdomar har rätt att må bra, känna sig välkomna och utvecklas i en trygg gemenskap i Nyköpings BIS. Vi är en breddförening och värnar om våra barn och ungdomar.


Vi står för rättvisa villkor och alla barn skall vara med så länge som möjligt i vår breddverksamhet som innefattar åldern 6-15 år. Vi ger alla samma möjlighet till utveckling där individuell nivåanpassning är en naturlig del för att skapa en utvecklande tränings- och tävlingsmiljö.


Vi värnar barnens spelregler som BRIS och RF tagit fram:
1. Alla barn är lika mycket värda och skall behandlas med respekt.
2. Alla barn har rätt att träna och utvecklas på sina villkor.
3. Alla barn har rätt till stöttande vuxna.
4. Inget barn skall bli utsatt för sexuella övergrepp.
5. Inget barn skall bli utsatt för våld.
6. Inget barn får bli utsatt för mobbning eller trakasserier.
7. Alla barn har rätt att känna sig delaktiga i vår förening.

Dags för inomhus
2023-11-21 14:57

I helgen smygstartade vi med lite fotboll inomhus då några av killarna var iväg på inomhus sammandrag. Framöver kommer vi att ha ytterligare tre tillfällen och alla killarna kommer att få möjligheten att spela vid minst två tillfällen. Tiderna är uppdaterade i kalendern och kallelse skickad till nästa sammandrag, 2:a december, för de som ska vara med. 

 

Vi startar även upp december med att köra igång med inomhus träningarna. Precis som förra året kommer vi att köra inomhus på Tessin, och då vi fått två tillfällen har vi valt att dela upp killarna i två grupper (en Arnö barn, en övriga barn). Om ert barn behöver byta grupp pga andra aktiviteter svarar ni detta i kallelsen. Kallelse skickas som vanligt ut fem dagar innan tränings tillfälle och vi ber er att svara snarast för att vi ska kunna planera träningarna utifrån antalet barn som är med. 

 

Då första träningstillfället (2:a december) infaller samtidigt som sammandrag kör vi endast en grupp denna dag, kallelse är skickad till ert barn. 

 

Ser fram emot en rolig inomhus säsong tillsammans med era barn. 

 

/ Ledarna P15

Säsongens sista träning
2023-10-12 14:58

Stort tack för en härlig säsong tillsammans med era killar. Det har varit fantastiskt att få se deras utveckling under året, både på planen som spelare men även som lagkamrater.

 

Idag körde vi sista utomhus träningen och därefter tar vi nu uppehåll under några veckor. Första helgen i december kör vi igång inomhus, kallelser kommer separat närmare i tid.

 

/ Ledarna P15

 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Officiell matleverantör till herrlaget