Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER
P16

Pojkar födda 2016

Idrott ska vara roligt! Alla barn och ungdomar har rätt att må bra, känna sig välkomna och utvecklas i en trygg gemenskap i Nyköpings BIS. Vi är en breddförening och värnar om våra barn och ungdomar.


Vi står för rättvisa villkor och alla barn skall vara med så länge som möjligt i vår breddverksamhet som innefattar åldern 6-15 år. Vi ger alla samma möjlighet till utveckling där individuell nivåanpassning är en naturlig del för att skapa en utvecklande tränings- och tävlingsmiljö.


Vi värnar barnens spelregler som BRIS och RF tagit fram:
1. Alla barn är lika mycket värda och skall behandlas med respekt.
2. Alla barn har rätt att träna och utvecklas på sina villkor.
3. Alla barn har rätt till stöttande vuxna.
4. Inget barn skall bli utsatt för sexuella övergrepp.
5. Inget barn skall bli utsatt för våld.
6. Inget barn får bli utsatt för mobbning eller trakasserier.
7. Alla barn har rätt att känna sig delaktiga i vår förening.

Ingen träning på lördag 23/3!
2024-03-20 20:17

På lördag 23/3 är det ingen träning då annan idrott behöver vår hall pga av vattenläcka. Nästa träning blir istället på onsdag 27/3. Kallelse till den skickas ut i slutet av helgen. 

Matchen på lördag kommer dock spelas. Plats är dock ändrad till Breviksskolan i Oxelösund. Separat kallelse skickas ut ikväll till de som kallas. 

Mvh

Ledarna 

Betalning för Lunchrundan
2024-03-13 14:11

Hej!

 

Det är fortfarande många som inte har betalat in pengar för sina häften Lunchrundan. Vi uppskattar om er betalning kommer in snarast. 

 

Betala in dina häften (500 kronor) till kontonummer 6601-683 843 192 (Handelsbanken). Märk din betalning med ditt barns namn!

 

Har du frågor eller är osäker på om du har betalat? Skriv i WhatsApp-gruppen eller kontakta Hanna på 0737050902.

 

/Föräldragruppen

Lunchrundan
2024-02-23 13:05

Hej!

 

Imorgon (lördag 24/2) i samband med träningen finns chans att hämta sina Lunchrundan-häften. Tränarna kommer ha häftena. 

 

Betala in dina häften (500 kronor) till kontonummer 6601-683 843 192 (Handelsbanken). Märk din betalning med ditt barns namn! Sista dagen för betalning är den 1 mars.

 

Vi påminner också om att gå med i WhatsApp-gruppen. Info nedan. När man har gått med i gruppen måste man OCKSÅ gå med i tråden "Alla föräldrar" för att kunna få all info!

 

/Föräldragruppen

Lunchrundan och föräldramöte
2024-02-16 10:51

Hej!

 

I tisdags hade vi föräldramöte. Tyvärr var det väldigt få föräldrar där, trots att många hade anmält sig. Det är i framtiden mycket viktigt att alla försöker komma på föräldramöten och att man hör av sig till någon ledare om man inte kan komma. Det blir svårt att diskutera saker som gäller laget när så få barn är representerade. I tisdags var det endast 13 av 39 barns föräldrar som var där. Vi förväntar oss bättre uppslutning vid nästa möte.

 

Tränarna och föräldragruppen har bestämt att vi ska sälja NBIS egna rabatthäfte ”Lunchrundan”. Alla barn får två häften var att sälja. Häftet kostar 250 kr/st. och lagets förtjänst är 125 kr/häfte. Häftena kommer finnas att hämta i samband med helgens match/träning. Hör av dig till Hanna Lundmark på 0737050902 om du inte kan hämta i helgen!

 

Betala in dina häften (500 kronor) till kontonummer 6601-683 843 192 (Handelsbanken). Märk din betalning med ditt barns namn! Sista dagen för betalning är den 1 mars.

 

VIKTIGT att alla läser protokollet från föräldramötet så att man kan ta del av viktig information som sades där. Du hittar protokollet här: Protokoll 

 

Vi påminner också om att gå med i WhatsApp-gruppen som det lades ut info om tidigare i veckan. Under nästa vecka kommer det börja komma information där. 

 

 

/Tränarna och föräldragruppen

WhatsApp
2024-02-13 17:31

Hej! 

För att enklare kunna kommunicera kring laget ber vi alla att: 

 

1. Ladda hem appen ”WhatsApp”.

2. Klicka på länken: https://chat.whatsapp.com/JTl9zSdlLEo2hmCLUKOSVW för att gå med i vårt community. 

3. Hålla regelbunden koll på information som kommer att läggas ut där. 

/Tränarna och föräldragruppen 

 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Officiell matleverantör till herrlaget