Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER
P16

Pojkar födda 2016

Idrott ska vara roligt! Alla barn och ungdomar har rätt att må bra, känna sig välkomna och utvecklas i en trygg gemenskap i Nyköpings BIS. Vi är en breddförening och värnar om våra barn och ungdomar.


Vi står för rättvisa villkor och alla barn skall vara med så länge som möjligt i vår breddverksamhet som innefattar åldern 6-15 år. Vi ger alla samma möjlighet till utveckling där individuell nivåanpassning är en naturlig del för att skapa en utvecklande tränings- och tävlingsmiljö.


Vi värnar barnens spelregler som BRIS och RF tagit fram:
1. Alla barn är lika mycket värda och skall behandlas med respekt.
2. Alla barn har rätt att träna och utvecklas på sina villkor.
3. Alla barn har rätt till stöttande vuxna.
4. Inget barn skall bli utsatt för sexuella övergrepp.
5. Inget barn skall bli utsatt för våld.
6. Inget barn får bli utsatt för mobbning eller trakasserier.
7. Alla barn har rätt att känna sig delaktiga i vår förening.

Lunchrundan
2024-02-23 13:05

Hej!

 

Imorgon (lördag 24/2) i samband med träningen finns chans att hämta sina Lunchrundan-häften. Tränarna kommer ha häftena. 

 

Betala in dina häften (500 kronor) till kontonummer 6601-683 843 192 (Handelsbanken). Märk din betalning med ditt barns namn! Sista dagen för betalning är den 1 mars.

 

Vi påminner också om att gå med i WhatsApp-gruppen. Info nedan. När man har gått med i gruppen måste man OCKSÅ gå med i tråden "Alla föräldrar" för att kunna få all info!

 

/Föräldragruppen

Lunchrundan och föräldramöte
2024-02-16 10:51

Hej!

 

I tisdags hade vi föräldramöte. Tyvärr var det väldigt få föräldrar där, trots att många hade anmält sig. Det är i framtiden mycket viktigt att alla försöker komma på föräldramöten och att man hör av sig till någon ledare om man inte kan komma. Det blir svårt att diskutera saker som gäller laget när så få barn är representerade. I tisdags var det endast 13 av 39 barns föräldrar som var där. Vi förväntar oss bättre uppslutning vid nästa möte.

 

Tränarna och föräldragruppen har bestämt att vi ska sälja NBIS egna rabatthäfte ”Lunchrundan”. Alla barn får två häften var att sälja. Häftet kostar 250 kr/st. och lagets förtjänst är 125 kr/häfte. Häftena kommer finnas att hämta i samband med helgens match/träning. Hör av dig till Hanna Lundmark på 0737050902 om du inte kan hämta i helgen!

 

Betala in dina häften (500 kronor) till kontonummer 6601-683 843 192 (Handelsbanken). Märk din betalning med ditt barns namn! Sista dagen för betalning är den 1 mars.

 

VIKTIGT att alla läser protokollet från föräldramötet så att man kan ta del av viktig information som sades där. Du hittar protokollet här: Protokoll 

 

Vi påminner också om att gå med i WhatsApp-gruppen som det lades ut info om tidigare i veckan. Under nästa vecka kommer det börja komma information där. 

 

 

/Tränarna och föräldragruppen

WhatsApp
2024-02-13 17:31

Hej! 

För att enklare kunna kommunicera kring laget ber vi alla att: 

 

1. Ladda hem appen ”WhatsApp”.

2. Klicka på länken: https://chat.whatsapp.com/JTl9zSdlLEo2hmCLUKOSVW för att gå med i vårt community. 

3. Hålla regelbunden koll på information som kommer att läggas ut där. 

/Tränarna och föräldragruppen 

Julavslutning 23/12
2023-12-19 11:00

Julen närmar sig och vad är då roligt innan tomten kommer? Jo, lite fotboll såklart! 

Vi tänker att vi kör träning men bara den tidiga tiden mellan 1100-1230 för de som vill och kan. Det blir sista tillfället innan vi tar julledigt och återkommer efter nyår. 

Fokus kommer bli mycket match :) 

 

Det kommer även bjudas på Festis och pepparkaka. 

mvh

Ledarna 

Nu drar inomhussäsongen igång!
2023-11-13 11:00

På lördag den 18 november är det äntligen dags för fotboll igen. Vi kommer att träna i Tessinskolan som vi även gjorde förra året. Nytt för i år är att vi kommer ha två träningsgrupper med vardera 20st platser. Detta för att träningen ska flyta på på bästa sätt.

 

Som ni kan se i kalendern i menyn så är det träning mellan antingen 1100-1230 eller 1230-1400. Man väljer den tid som passar en bäst. Dock så finns det bara 20st platser och det är först till kvarn som gäller. Anmäl ert barn bara till en tid. Träningsupplägget kommer att vara helt samma på båda tiderna.

 

Det som då är extra viktigt för er föräldrar är att dels anmäla sitt barn för träning senast en timme innan men också att avanmäla sitt barn om man inte kan komma. Får man sent förhinder så hör man av sig till någon av de ledarna som kommer att närvara. Kontaktuppgifter till alla oss ledare finns också i menyn under "truppen".

 

Kallelse kommer att skickas ut under tisdag kväll.

 

Vi syns på lördag! 

Kommande matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Silverpartner
Bronspartner