Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER
Veteraner

Nyköpings BIS Veteraner

Bissarnas veteraner är en sektion inom Nyköpings BIS Fotboll. Den bildades 13 oktober 2007 men verksamheten har pågått i nuvarande form sedan 1996.  

 

Som deltagare är man spelare, aktiv eller ej, eller så deltar man som ledare i någon form. Alla deltagare i Veteranlaget är medlemmar i moderföreningen Nyköpings BIS och betalar varje år medlemsavgift till densamma.

 

Vid varje träningstillfälle betalas 20 kronor i en trivselavgift till kassören. Medlen används till att betala hyra, subventionera resor och fester samt betala för uppvaktningar.  

 

Syftet är att upprätthålla gammal kamratskap, träna och spela fotboll efter ålderns förutsättningar, anordna fotbollsresor och fester samt kunna stödja moderföreningen och ha riktigt trevligt tillsammans.  

  

Säsongsrekord
2023-10-14 11:47

Äntligen full rulle på Veteranernas lördagsfotboll. Först 14 spelare på Walking följt av 10 på Futsal. Härligt!

 

Dessutom deltog vår "yngste" veteran Algot Hjelm (varit med oss sen 10-årsåldern) i träningarna. Vi hyllade "Agge" både till landslagsplatsen och till att han denna dag fyller 15 år.

 

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Officiell matleverantör till herrlaget