Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER

Arrangemang

Vi har flera olika arrangemang under året som delvis finansierar vår förening men det är också av sportsliga skäl vi har dessa cuper då vi vill att alla barn i vår förening skall ges möjligheten att spela cuper som en del i sin fotbollsutbildning. På våra hemsidor ser man vilka åldersklasser som deltar i respektive turnering.

 

Januari: Nyköping Futsal Cup (www.nykopingfutsal.se)

Februari: MultiStjärnCupen (www.fotbollscuper.nu)

Mars: Nyköpings VårCup (www.fotbollscuper.nu)

Maj: Sparbanksbollen, klassbollen (www.sparbanksbollen.se) 

Augusti: Nicopia Cup (www.nicopiacup.se)

Oktober: Rosvalla Nyköping Cup (www.fotbollscuper.nu)

April - Oktober: Herrlagets hemmamatcher omkring 14 st.

 

Vid dessa tillfällen är det viktigt att du som förälder, och i vissa fall även ert barn, ställer upp och arbetar åt Nyköpings BIS. Detta ser vi som en del av avgiften till vår förening. Alla lag kommer inte att deltaga vid alla aktiviteter utan vid cuper vänder vi oss till de som deltar. Vid herrmatcher, Sparbanksbollen och Nyköping Futsal Cup delas uppdrag ut på olika lag utom de allra yngsta.

 

Som policy har Nyköpings BIS att vår egna lag deltar i alla våra egna turneringar, utomhus deltar ett lag och inomhus upp till två lag helt kostnadsfritt, vid behov av fler lag/åldersklass för att få ihop spelscheman och turneringar kontaktas lagen. 

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Officiell matleverantör till herrlaget