Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER

Välkommen till Nyköpings BIS Fotboll

Välkommen att ta del av vår hemsida med spännande innehåll om hela föreningen och alla våra olika typer av aktiviteter.

 

Som medlem, förälder och spelare så skall ni ladda ner en ny app för att få ta del av specifik information kring ert lag. Det gör ni via denna länk: Medlemsappen

 

Är du även ledare i föreningen så behöver du också ladda ner ledarappen där du kan administrera ditt lag. Den laddar du ner genom att klicka här:  Ledarappen

 

VTV Taxi och Transport förlänger sitt avtal
2024-06-19 10:00
Adis Osmanovic och Enis Gradisic förlänger över säsongen 2025

VTV Taxi och Transport förlänger sitt avtal med Nyköpings BIS över säsongen 2025. VTV Taxi kommer bland annat att syns på herrlagets matchtröjor under denna period.

 

VTV drivs av Adis Osmanovic och Enis Gradisic och företaget har haft en stark tillväxt de senaste tre åren och man har idag ett 80-tal anställda. Företaget bedriver transport och taxiverksamhet I Nyköping, Gnesta, Vagnhärad, Trosa och Västerljung.

Herrar
Referat: Nyköpings BIS - Åtvidabergs FF
Oavgjort i toppmötet inför storpublik
2024-06-17 21:25, Herrar
Mohammed Wahap kvitterade i slutminuterna

Nyköpings BIS kryssade i toppmatchen inför storpublik, 960 besökare, hemma på Rosvallas naturgräs mot Åtvidabergs FF. Slutresultat 1-1 efter en mållös första halvlek.

 

Bortalaget tog ledningen (57) efter ett fint avslut från giftige Srdjan Sotra efter en omställning direkt efter hemmalagets vassaste målchans i boxen där den för kvällen pigge Alexander Alp  inte fick till den sista touchen. 

Efter en stark forcering där ett allt mer uttröttat ÅFF mest slog ifrån sig kunde Mohammed Wahap kvittera (87) från nära håll efter en fint slagen hörna av lagkapten Enis Ahmetovic. Rättvist sett till matchbild och mängden avslut.

 

Huvudtränare Magnus ”MK” Karlsson:

- Det blev en tight match. Kul med så mycket publik, den gav oss verkligen energi på slutet när vi jagade en kvittering. Lite surt att vi inte lyckades ta alla tre poängen då jag tycker att vi förtjänar det.

Herrar
Referat: Södertälje FF - Nyköpings BIS
Snöplig DM-sorti på Brunnsäng
2024-06-12 08:30, Herrar
Pontus Nordenberg gjorde ledningsmålet mot Södertälje FF

Nyköpings BIS lyckades inte infria favoritskapet i åttondelsfinalen i DM borta mot Division 4-laget Södertälje FF. Förlust med 3-2 efter förlängning och en svag prestation.

 

Huvudtränare Magnus "MK" Karlsson

- Vi är självklart missnöjda med vår prestation och resultatet då DM är en möjlighet att kvalificera sig för spel i Svenska Cupen. Men, just nu är vi lite för bekväma, nonchalanta och inte tillräckligt konkreta i våra aktioner på planen. Då är vi tydligen inte bättre än så här.

 

Målskyttar för bortalaget; Alexander Alp och Pontus Nordenberg.

Herrar
Referat: Södertälje FF - Nyköpings BIS
Inför Södertälje FF - Nyköpings BIS (DM)
2024-06-11 13:00, Herrar
Bortamatch hemma för Alexander Alp

Nyköpings BIS åker till pittoreska Brunnsängs IP i Södertälje för åttondelsfinal i DM mot Division 4-laget Södertälje FF. En på förhand ganska svårtippad historia då båda lagen har fokus på seriespelet med topplaceringar inom räckhåll.

 

Nyköping är titelförsvarare i distriktet efter finalsegern borta mot IFK Eskilstuna i mars och ambitionen är givetvis att försvara titeln och öppna upp för nya cupfester hemma på Rosvalla.

 

Skador och avstängningar
Hugo Widner, Isak Lundberg Osman och Metin Hedeney är definitivt borta. Inga avstängningar.

 

Spelartruppen
Nils Persson, Quincy McIntosch-Gustafsson, Mohammed Wahap, Olle Holmberg, Rasmus Holmberg, Alexander Alp, Abdulrahim Suleiman, Elliot Wichman, Pontus Nordenberg, Morris Blom, Vilgot Hederoth, Maximiliam Rehnqvist Bovbjerg, Emil Lundberg Claesson, Ed Verhoeven, Sam Rosén, Lukas Selander.

Herrar
Referat: Mjölby AI FF - Nyköpings BIS
Stor förlust i Mjölby
2024-06-09 17:30, Herrar
Sam Rosén gjorde ett tidigt tröstmål i sin första start med herrlaget

Nyköpings BIS förlorade den knepiga bortamatchen mot Mjölby AI med tydliga 4-1. Trots ett tidigt ledningsmål genom 17-årige Sam Rosén assisterad av Albin Aljic.

 

Givetvis en  stor besvikelse för serietvåan, men för hemmalaget MAI var de tre poängen blytunga i tabellens nedre regioner.

 

Huvudtränare Magnus ”MK” Karlsson

- Vi är inte inloggade och mentalt med. Trots en bra start kommer vi inte upp i nivå i första halvlek. I den andra blir vi totalt överkörda av ett lag som vill vinna betydligt mer än vad vi vill.

Nyheter från våra lag
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Partners Två För EN
Officiell matleverantör