Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER

Nyköpings BIS går med i fotbollsfamiljen
2024-04-22 15:00

För ungefär en vecka sedan skrev IFK Norrköping och Nyköpings BIS på en överenskommelse där Nyköpings BIS går med i fotbollsfamiljen.  

Målsättningen med överenskommelsen är att få fler fotbollsfötter i rörelse som i grunden stärker folkhälsan. IFK Norrköping vill bidra till att intresset för fotboll ökar i regionen bland både flickor och pojkar.

 

Samarbetet kommer gynna Nyköpings BIS på flera sätt. Framför allt när det gäller möjligheten att deltaga på olika utbildningar för ledare och spelare.

 

Det kommer även bedrivas två öppna träningar på Rosvalla där IFK Norrköping ihop med Nyköpings BIS bjuder in ledare och spelare från andra lokala föreningar vilket gör att vi hoppas på detta även förstärker fotbollen i vår region.

 

Nyköpings BIS hoppas att detta samarbete kommer kunna bidra till en bättre föreningsutveckling, ledarutveckling och kvalitativ spelarutbildning inom vår förening.

 

Läs mer om fotbollsfamiljen:

https://ifknorrkoping.se/om-ifk/fotbollsfamiljen/

https://www.ifknorrkopingungdom.se/ifknorrkoping-fotbollsfamiljen

 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Partners Två För EN
Officiell matleverantör