Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER

Resinova skriver avtal med Två För En
2024-05-14 16:00

Fastighetsbolaget Resinova ihop med Möller & Partners har skrivit ett samarbetsavtal med Onyx Innebandy och Nyköpings BIS Fotboll.

 

Onyx och NBIS tror på samarbeten och har därför startat konceptet Två För En. Till en början har det handlat om Nätverksträffar dit båda föreningarnas sponsorer bjudits in och hittills under 2024 har vi genomfört fyra frukostträffar och ytterligare nio träffar planeras under året. Det handlar i grunden om att skapa en mötesplats där företagen kan bygga relationer och våra två föreningar gör det lättare för företagen att komma närmare varandra.

 

Nästa steg i samarbetet Två För En har nu blivit gemensamma partners. Konceptet är under uppbyggnad och Resinova är det första företaget vi presenterade våra gemensamma paket för. 

 

- Det är jätteroligt för oss att så här tidigt i vår process kring Två För En kunna presentera vår första gemensamma partner, säger Kecke Lundh, klubbchef i Onyx.

 

Resinova ihop med Möller & Partners ser samarbetet som en möjlighet för dem att ta aktivt samarbetsansvar.

 

- Att kliva in i detta samarbete tycker vi känns både kul och betydelsefullt. Som bostadsfastighetsbolag arbetar vi aktivt med samhällsansvar, trygghet och hållbarhet i alla dess former vilket vi ser fram emot att tillsammans kunna utveckla ytterligare, säger Sara Mattisson från Möller & Partners.

 

Resinova kommer under året att vara med på flera av föreningarnas sociala projekt och synas i samband med dessa event.

 

- Samarbetet mellan Onyx och oss har varit på tal under väldigt många år och att det faktiskt blev verklighet genom konceptet Två För En under denna vinter är väldigt roligt. Att vi även tar steget och verkligen menar allvar med detta genom att gemensamt skriva ett samarbetsavtal öppnar nya dörrar för flera olika parter, säger Patrik Berglin Klubbchef i Nyköpings BIS.   

 

Våra föreningar är väldigt glada för att Resinova och Möller & Partners valde att samarbeta med oss och vi ser fram emot ett långsiktigt och hållbart samarbete.

 

Fakta:

Resinova är ett bostadsbolag som äger, utvecklar och förvaltar nybyggda hyresbostäder. Målet är att bygga upp ett sammanhållet bestånd på orter med behov av bostäder. Resinova avser framförallt att verka i Storstockholm, Storgöteborg, Stormalmö samt ett antal utvalda regionstäder. I dagsläget har Resinova 325 lägenheter i Nyköping och efter sommaren tillkommer 116 lägenheter.

 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Partners Två För EN
Officiell matleverantör