Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER

Tillsammans för ett bättre matchklimat
2024-05-16 12:00
Nu kraftsamlar svensk fotboll för ett bättre matchklimat

Helgen 18–19 maj kommer SvFF, distrikten och intresseorganisationerna SEF, EFD och Ettan kraftsamla för att på olika sätt manifestera för ett bättre matchklimat inom svensk fotboll.

Syftet är att gemensamt gå ihop och visa på att det är viktigt med ett bra klimat kring alla fotbollsplaner framåt.

 

- Fotboll är känslor med både glädje och sorg. Men det får aldrig äventyra tryggheten för någon oavsett roll på eller utanför planen. (Andrea Möllerberg, generalsekreterare SvFF)

Svensk fotboll vill visa på gemenskapen - kraften i att vi behöver alla tillsammans gå ihop för att förändra detta. Detta är prioriterat område för svensk fotboll och en del av svensk fotbolls förändringsresa i strategin.

 

Vi kommer därför att under helgen visa på alla fina initiativ som görs ute i Sverige kopplat till detta initiativ. Företrädare från svensk fotboll på alla nivåer - från SvFF, till eliten i SEF och EFD, ute i distrikten och på gräsplanerna hos föreningarna - kommer att vara ute och manifestera för ett bättre matchklimat.

 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Partners Två För EN
Officiell matleverantör