Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER

Tre glada stipendiater
2024-05-20 11:00
Från vänster: Sam Rosén, Maximiliam Rehnqvist Bovbjerg och Morris Blom

För sjätte året i rad har flera av Nyköpings BIS unga fotbollsspelare tilldelats stipendier ur "Kurt och Ingegärd Lindgrens fond" som förvaltas av Sörmlands Sparbank.

 

Stolt utdelare till årets tre stipendier var nestor Caj Hjelm strax före avspark i hemmamötet med BK Ljungsbro.

- Sam Rosén är en ytter/offensiv mittfältare som hela tiden hotar motståndarna med sitt spelsinne och funktionella teknik både med- och utan boll i lagets offensiva spel. Hans absoluta spets ligger i det offensiva spelet där han ofta bidrar med mål och assister. Han har tagit stora kliv de senaste åren och har blivit uppflyttad i herrlaget redan i år.

 

- Maximiliam Rehnqvist Bovbjerg är en forward som utåt sett är en hårt jobbande spelare med mycket löpmeter, men som förutom det har exceptionell förmåga att lukta sig till bra position för att göra mål, och en fin förmåga att använda sin kropp för att skydda boll.

Max är nyligen uppflyttad i herrtruppen och just nu förbereder vi honom att klara seniorspel med allt vad det innebär. På lång sikt tror vi att klubben i Max har en Filippo Inzaghi. 

 

- Morris Blom är en ytter/forward som hela tiden hotar motståndarna med sin snabbhet både med- och utan boll i vårt offensiva spel. Hans absoluta spets ligger i det offensiva spelet där han ofta bidrar med mål och assister. Han har även utvecklat sitt defensiva spel under året vilket gör att han är mer delaktig i hela spelet och hjälper laget ännu mer. Han har till den här säsongen tagit en plats i herrtruppen som yngste spelare. Morris Blom är en starkt bidragande orsak till att U19 spelar i div 1 även säsongen 2024. 

 

Vi gratulerar stipendiaterna och önskar dem lycka till i framtiden!


Nyhetsarkiv
Tre glada stipendiater2024-05-20 11:00
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Partners Två För EN
Officiell matleverantör