Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER

Valberedningen saknar ordförande
2024-06-06 09:00

Under föregående vecka meddelade ordförande i valberedning, Niklas Hjelm, att han tyvärr måste avsäga sig sin post. Anledningen anges vara tidsbrist och en naturligt försämrad kontakt med föreningens medlemmar och arbete.

 

- Barnen har sprungit genom verksamheten och är inte längre kvar och med engagemang på annat håll minskar tid och den nödvändiga kontakten med personer i och runt föreningen. Detta gör att det är svårt att skapa och upprätthålla nätverk för ett valberedningsarbete på ett bra och seriöst sätt, säger Niklas i en förklaring till varför avhoppet kommer nu.

 

I valberedningen fanns tidigare också Andreas Bergfors och Nina Palm och tillsammans har de arbetat systematiskt för att ta fram lämpliga kandidater inför årsmöten. Andreas valde att kliva av i samband med förra årsmötet och nu väljer då också Niklas att kliva åt sidan. Kvar är fortfarande Nina Palm som meddelat att hon kan tänka sig att arbeta vidare i valberedningen men inte vara ordförande då uppdraget som huvudtränare i klubbens P12-lag också kräver tid och engagemang.

 

- Jag vill passa på att tacka Andreas och Nina för gott samarbete och resultat med de tre senaste styrelseuppsättningarna men att det är nu dags för någon ny att i god tid kunna påbörja arbetet inför nästa årsmöte, sammanfattar Niklas och avslutar med. "Jag är och kommer alltid vara Stolt Bissare i många andra sammanhang och roller men nu inte längre som ordförande i valberedningen."

 

I och med detta står föreningen med ett behov av representant(er) till valberedningen och kanske är det just du som läser detta som är rätt person med rätt kontakter? 

 

Gör din medlemsröst hörd och kontakta kansliet info@bissarna.se och/eller styrelsen marting_8@hotmail.com och erbjud dina tjänster.

 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Partners Två För EN
Officiell matleverantör