Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER
U19

Sam Rosén på Regionalt läger i Linköping
2023-09-15 11:48

Mittfältaren Sam Rosén från U19 är uttagen till regionalt läger i Linköping 18-21 september. 

 

Tillsammans med närmare 50 utvalda talanger födda 2007 från mellersta Sverige kommer Sam att drillas under ledning av förbundskapten Mirza Jelecak och tränare Viktor Bobin (Oskarshamns AIK) och Nyköpingsbekantingen Benjamin Omerovic (IK Sleipner) under fyra intensiva dagar.

 

- Sam är en teknisk spelare med en bra spelförståelse. Han är bra på att komma in i rätt ytor och genom det är han en poängspelare. Han har tagit fina steg framåt i år och är en spelare vi tror och hoppas ska kunna utvecklas ytterligare de närmaste åren!  säger Jonatan Hansson, Utvecklingsansvarig i Nyköpings BIS.

 

Uttagningen är ytterligare ett kvitto på att vår elitförberedande verksamhet gör ett bra jobb och levererar. Nyköpings BIS önskar Sam Rosén all möjlig framgång under sin fotbollsresa.

 

Regionala läger inom ramen för "Spelarutbildning – en helhet"
Svensk fotboll arbetar ambitiöst och målmedvetet med att inspirera och utbilda spelare i olika åldrar som befinner sig i olika utvecklingsstadium – bland annat för att ge metoder och verktyg för spelare att ta ytterligare steg i sin fotbollsutveckling.

 

SvFF representerar cirka 3 000 föreningar från norr till söder, land och stad och alla är lika viktiga. De flesta av landslagsspelarna har påbörjat sina karriärer i just landsortsföreningar. Alla är lika viktiga oavsett var de kommer ifrån och vilken situation de befinner sig i just nu.

 

Syftet med regionala läger är att fler ska få en likvärdig utbildning som landslagsspelarna (t ex inom fotbollsfysiologi, fotbollpsykologi, kost och antidoping) och därigenom ges inspiration och stimulans till sin fotbollsutveckling.

 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Officiell matleverantör till herrlaget