Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER
U19

Lucas blir huvudtränare för U19
2023-02-20 11:49

22-årige Lucas Persson är en ambitiös och ung fotbollstränare som Nyköpings BIS försökte göra klart med tidigt under hösten 2022. Av olika anledningar gick det inte vägen då men nu är han klar för två år som huvudtränare för U19.

 

Han kommer under 2023 att träna laget ihop men Pepito Padron och som mentor finns Nyköpings BIS utvecklingsansvarige Jonatan Hansson.

 

- Lucas blir ett bra tillskott för U19. Han har i likhet med spelarna ambitioner att utvecklas så mycket som möjligt. Vi tillsammans med Peppe kommer göra vårt yttersta för att hjälpa grabbarna att ta kliv i sin fotbollsutveckling, säger Jonatan Hansson, utvecklingsansvarig i Nyköpings BIS.  

 

Nyköpings BIS hade avskrivit Lucas från tränarlistan 2023 då han kontaktade oss för en dryg vecka sedan. Nyköpings BIS vill påtala att vi är mycket tacksamma att Trosa Vagnhärad släppte Lucas vidare när han själv önskade detta.

 

- Det är klart att vi vet att TVSK hamnade i en knepig situation. Men vi tycker att de löste detta på ett professionellt sätt och nu hoppas vi att det löser sig för dom också så alla kan gå vidare. Det är en ung tränare vi ska ta hand om och förhoppningsvis har han en lång och framgångsrik tränarkarriär framför sig, säger Nyköpings BIS klubbchef Patrik Berglin.

 

Lucas börjar jobba redan denna vecka och vi önskar honom lycka till.

 

Tränarsidan är nu klar.

Gällande tränare på den elitförberedande sidan i föreningen ser det nu riktigt bra ut. Det är åtta tränare klara. Lucas och Pepito kör U19.  Jan Frank och Adam Grahn kör U17 division 1 och Christopher Lindqvist och Petter Westberg kör U17 regional. Som målvaktstränare för gruppen har vi Henrik Persson. Utöver det leder utvecklingsansvarige Jonatan Hansson teamet i det dagliga arbetet.

 

Nyköpings BIS söker däremot fler ledare kring denna organisation. Det är omkring 60 spelare i trupperna och vi behöver ledare i olika roller som kan underlätta för tränarna. Är du intresserad så kontakta Jonatan eller föreningen.

 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Officiell matleverantör till herrlaget