Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER
Herrar

Albin åter i Nyköpings BIS
2024-02-21 13:00

Den tidigare skyttekungen Albin Aljic återvänder till Nyköping efter spel i Syrianska FC.


Den nu 20-årige Albin Aljic slog igenom 2021 då han gjorde hela 18 mål i Division 2 Södra Svealand.

 

Under den efterföljande vintern följde provspel med en klubb i La liga och det fanns även långt gångna förhandlingar med en allsvensk klubb. Innan han slutligen hamnade i Hammarbys organisation och placerades i TFF.

Därefter har vägen blivit lite krokig för anfallstalangen med den fruktade vänsterfoten. Han var åter i Nyköping under hösten 2022. Sen blev det en säsong med Syrianska FC och nu återvänder alltså Albin till Nyköpings BIS för att återigen hitta dit som många vet att han kan om bara alla pusselbitar faller på plats.

 

- Jag är väldigt glad att kunna välkomna Albin till Nyköpings BIS 2024! Albin besitter massor av potential och har alla möjligheter att vara en mycket viktig spelare för laget denna säsong. Albin har sin spets i sitt tillslag. Med rätt inställning och hårt jobb kommer Albin ställa till problem för många lag den här säsongen, säger Nyköpings BIS sportchef Oscar Karlsson.

 

Med lite mer mognad i både spelet med och utan boll kan Albin lyfta till nya höjder. Vi önskar honom lycka till och hälsar honom välkommen åter.


Nyhetsarkiv
2024-04-13 10:00
Tuff premiär mot AFC2024-02-11 20:30
Metin är klar för 20242024-02-06 15:00
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Partners Två För EN
Officiell matleverantör