Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER
Herrar

Pepito klar som hjälptränare
2024-02-29 15:00

Nyköpings BIS har under vintern letat efter ytterligare ledare kring herrlaget. Nu är det klart att det blir Pepito ”Peppe” Padron som tar en av de rollerna.

 

Peppe har de senaste åren jobbat inom den elitförberedande organisationen men tar nu klivet tillbaka till herrlaget. Peppe har även tidigare jobbat inom herrlaget.

 

Tillsammans med tränarna Magnus Karlsson och Jonatan Hansson kör han nu igång med herrarna.

 

- Vi är otroligt glada att välkomna Peppe som hjälptränare till herrlaget denna säsong. Peppe har varit involverad i ungdomsfotbollen många år nu och varit med och hjälpt flera unga talanger upp i herrlaget. Med sitt kunnande och öga för detaljer kommer vi ha stor nytta av Peppe i staben runt herrlaget. Peppe har ett stort hjärta för föreningen och var dessutom med i staben senast föreningen tog steget till division 1. Jag är övertygad om att detta blir en perfekt match, säger Sportchef Oscar Karlsson.

 

Vi hälsar Peppe välkommen in i ledarstaben och jakten på fler ledare kommer fortsätta.

 

 


Nyhetsarkiv
2024-04-13 10:00
Tuff premiär mot AFC2024-02-11 20:30
Metin är klar för 20242024-02-06 15:00
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Partners Två För EN
Officiell matleverantör