Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER
P15

Dags för inomhus
2023-11-21 14:57

I helgen smygstartade vi med lite fotboll inomhus då några av killarna var iväg på inomhus sammandrag. Framöver kommer vi att ha ytterligare tre tillfällen och alla killarna kommer att få möjligheten att spela vid minst två tillfällen. Tiderna är uppdaterade i kalendern och kallelse skickad till nästa sammandrag, 2:a december, för de som ska vara med. 

 

Vi startar även upp december med att köra igång med inomhus träningarna. Precis som förra året kommer vi att köra inomhus på Tessin, och då vi fått två tillfällen har vi valt att dela upp killarna i två grupper (en Arnö barn, en övriga barn). Om ert barn behöver byta grupp pga andra aktiviteter svarar ni detta i kallelsen. Kallelse skickas som vanligt ut fem dagar innan tränings tillfälle och vi ber er att svara snarast för att vi ska kunna planera träningarna utifrån antalet barn som är med. 

 

Då första träningstillfället (2:a december) infaller samtidigt som sammandrag kör vi endast en grupp denna dag, kallelse är skickad till ert barn. 

 

Ser fram emot en rolig inomhus säsong tillsammans med era barn. 

 

/ Ledarna P15


Nyhetsarkiv
Dags för inomhus2023-11-21 14:57
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Officiell matleverantör till herrlaget