Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER
P17

Härlig uppslutning på första träningen för säsongen 2024.
2024-01-16 08:10

Glada barn som springer och skjuter på en fotboll. Jag önskar att flera av vårdnadshavarna är med som ledare. Just nu har vi tre ledare: Kim Markström, Mohammed Omar och Kristoffer Viklund.

 

Det är viktigt nutid att barnen får höra sitt namn på träningarna och blir uppmärksammade. Är det flera ledare på plats så blir detta mycket lättare att uppfylla samt så behöver inte just en ledare känna av att vara på varenda träning utan kan med hjälp av alla andra få till en fungerande träning och match.


Det är faktiskt väldigt roligt att få vara med barnen i deras fotbollsutövande.
Ni som jag försöker få med som ledare ska inte behöva känna att ni ska ta ett större ansvar. Vi behöver allt från en förädlargrupp till hjälptränare. Detta är till för att barnen ska känna att fotboll är det roligaste som finns. Vilket dom gör som kommer på träning. Ni behöver inte kunna någonting om fotboll. Bara att ni är med gör att barnen kommer känna en större trygghet.
 
Tanken är att min lilla roll i P17 snart ska vara över då mitt uppdrag är att få till  ett lag av nästa årskull i Nyköpings BIS, Pojkar födda 2018 samt hjälpa till att starta upp nya flicklag som vi jobbar för att starta upp inom föreningen. För som mina gamla mentor inom förening Pelle Fröberg sa "Gränslös passion, vi vill mer" detta är mina ledord för att ha hungern till att hjälpa föreningen.
 
Mvh/Tobbe Arvidsson Nyköpings BIS 

 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Officiell matleverantör till herrlaget