Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER

Nyköping För Alla tilldelades Nyköpings Kommuns integrationspris 2015
2015-12-15 14:45

På priset står det att nätverket tar ett stort samhällsansvar för den sociala sammanhållningen i Nyköping.

Det och själva integrationsfrågan via idrotten och i synnerhet fotbollen var en stor anledning till att Nyköpings BIS Fotboll skapade Nyköping För Alla. Vi visste att vi kunde göra skillnad.

 

Vi vill tacka Nyköpings Kommun för priset. Vi vill också tacka Nyköpings Ungdomar och nyanlända som deltager vid våra aktiviteter.

Men, utan våra unga vuxna ledare så skulle inte våra projekt vara möjliga, alla skall veta att dessa projekt bedrivs till stor del av ungdomarna själva utan vuxnas inblandning. Unga vuxna utbildar varandra, de tillrättavisar och uppfostrar varandra till goda förebilder och bra kompisar. Ett stort tack till er alla som jobbar för Nyköping För Alla.

 

Vi vill också rikta ett stort tack till våra samarbetspartners och näringslivet i Nyköping som gör detta möjligt för ju fler som vill engagera sig ju bättre bygger vi vårt samhälle.

 

Under september startar Nattfotboll igen, då gör vi det inte på ett eller två ställen utan tre. Ett av dessa tillfällen kommer att vara endast för tjejer. Mer om detta kommer lite längre fram och tilldess njuter vi av denna uppskattning.

 

Återigen ett stort tack för detta pris!

 

Nyköping För Alla / Nyköpings BIS Fotboll

 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Officiell matleverantör till herrlaget