Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER
Herrar

Athletic Eskilstuna
5 - 1
Nyköpings BIS
Athletic Eskilstuna5 - 1Nyköpings BIS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 11 februari, 18:00
Plats:Tunavallen
Tävling:
Matchnummer: 009011134
Samling:15:00
Tuff premiär mot AFC
2024-02-11 20:30

Nyköpings BIS, som mönstrade en ung och matchotränad uppställning tillsammans med flera provspelare, förlorade träningsmatchen mot AFC Eskilstuna med 5-1 på söndagskvällen.

Tränarstaben valde att lufta en startelva fylld av talanger från U19-truppen. Vilket förstås märktes mot ett AFC med ett par träningsmatcher i benen och ett betydligt mer rutinerat manskap under nye huvudtränaren Melke Alan.

 

Bortalaget stod upp riktigt bra under den första halvleken men AFC:s tredje mål i halvlekens slutskede gjorde att luften gick ur de för kvällen blåskrudade.

 

Det var AFC som sett över hela matchen kontrollerade matchbilden, men bortalaget stack upp mellan varven med vassa omställningar. Särskilt snabbe Morris Blom hade flera lägen som kunnat resultera.

 

Målskytt för Nyköping blev Maximiliam Rhenqvist Bovbjerg i den första halvleken. Plus i övrigt för målvakten Elis Jäger som levererade flera fina parader.

 

- Jag tycker att de unga spelarna som får chansen går in och kör på bra. De är inte nervösa, vågar kliva in och tar för sig. Arbetsinsatsen och inställningen, den kan jag inte gnälla på. Sen finns det kvalitativa beslut och andra saker som vi kan göra bättre, men där är vi kanske inte riktigt än i vårt grundspel, sammanfattade huvudtränare Magnus Karlsson till det samlade pressuppbådet.

 

Nu väntar träningsmatch hemma på Rosvalla komma lördag 17/2 då IFK Stocksund (Ettan Norra) står för motståndet.


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 2/3 15:00
3 - 1  
Lör 24/2 15:00
1 - 1  
Lör 17/2 15:00
1 - 3  
Sön 11/2 18:00
5 - 1  
 
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Silverpartner
Bronspartner