Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER

Sörmlands Service & Event stödjer Nyköpings BIS Fotboll
2024-05-08 13:30

Nyköpings BIS kan mycket glädjande meddela att Sörmlands Service & Event har skrivit på ett flerårigt samarbetsavtal med föreningen.

 

Avtalet innefattar en helhet där SSE blir partner till både ungdoms- och seniorfotbollen. SSE är ett företag som är ett ledande profilföretag i Sverige och har många års erfarenhet av branschen. Det ska vara kul och enkelt att handla av SSE och de siktar alltid på högsta servicenivå.

 

Med över 10.000 profilprodukter i sin webbshop har de ett av marknadens största sortiment. Man erbjuder personlig service, kvalitetsprodukter och snabba leveranser.

 

Vad vill ni kommentera kring vårt partnerskap, vad var viktigast för SSE när ni valde att stödja Nyköpings BIS?

- Viktigt för oss är att främja idrotten för barn & vuxna i Nyköping och då tycker vi Bissarna är en bra förening att stödja. Vi ser möjligheter att synas och samarbeta tillsammans över tid framöver. Sparbanksbollen är ett exempel på vad vi tycker är viktigt.

 

Har ni något speciellt ni vill att vi betonar om er?

- SSE är ett lokalt profilföretag i Nyköping som jobbar både mot företag och privatpersoner. Hos oss kan vi erbjuda allt från arbets- och profilkläder med eget tryckeri, exponering, foliering av bilar, skyltar och mycket mer.

 

Nyköpings BIS hälsar SSE välkomna som partner till föreningen och hoppas på ett långsiktigt och betydelsefullt samarbete för båda parter.

 

Läs mer om SSE genom att klicka här >>

 

Nyhetsarkiv
Tre glada stipendiater2024-05-20 11:00
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Partners Två För EN
Officiell matleverantör