Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER
F14-15

Kort info från tidigare föräldraträff
2023-11-24 09:35

I mitten av oktober var det ett litet möte efter en träning.

 

Mötet handlade om att Elin som är tränare behöver få lite uppbackning av fler vuxna som kan ta lite ansvar kring olika delar inom ett fotbollslag.

Det kan handla om planering att ta sig till och ifrån matcher eller cuper då Elin inte har körkort. Det kan handla om ren föräldrainformation som behöver komma ut osv. När säsongen 2024 startar handlar det om att korrdinera matcher bla.

 

Flickor födda 2014-2015 är också en del av Nyköpings BIS och som vårdnadshavare har man en del åtaganden vid föreningens arrangemang. Se: https://www.svenskalag.se/bissarna/sida/12296/deltagaravgifter

 

Till ovanstående behövs det en föräldragrupp så det vore bra om alla kan hjälpas åt att bilda en sådan så det inte hamnar på ledarna att lösa såna här saker. Ju fler som hjälps åt ju mindre jobb. 

 

Förutom Elin Pettersson som tränare kommer Joakim Andersson och Krister Johansson att hjälpa till som tränare. Lagledare ställde Maria Gottvall upp som. Alla dessa är nu upplagda som ledare i truppen.  

 

Träningen startar igen den 3 december.  

 

Hoppas att vi ses då :-)


Nyhetsarkiv
Inställd träning 3/42024-04-03 13:58
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Officiell matleverantör till herrlaget