Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER
Herrar

Lagkapten nr 7 klar för 2024
2023-12-07 16:00
Lagkapten Enis Ahmetovic förlänger

Nu kan alla spekulationer kring var 31-årige lagkaptenen Enis Ahmetovic kommer spela nästa säsong upphöra. Det blir nämligen en fortsättning i Nyköpings BIS.

 

- Det ska bli roligt och inspirerande att fortsätta bidra på resan för att ta Nyköpings BIS framåt. Det blir min tionde säsong  i klubben nästa år och jag hoppas att den blir lika bra som min första i herrtrupp då vi vann serien, säger Enis. 

 

Tidigare i veckan skrev Enis på ett nytt tvåårskontrakt med klubben som han spelat över 200 seriematcher för.

 

- Enis är otroligt viktig för vårt lag. Han kommer till Rosvalla varje träning och ger sitt yttersta i alla lägen. Han är här och tränar extra i gymmet när andra tar ledigt och det visar de yngre spelarna vad som krävs för att nå nästa nivå, säger Oscar Karlsson Sportchef i Nyköpings BIS.

Viktig roll i Nyköping

Enis är redan idag en av de spelare som spelat flest matcher i föreningen genom alla tider och om han håller sig skadefri kan det bli många fler.

 

Hans roll i Nyköping är också viktig då han är en förebild för våra unga spelare längre ner i föreningen. Enis tar sig alltid tid att prata med alla och skriva autografer åt de som vill ha den.

 

- Enis roll i laget och för klubben är viktigare nu än på många år. Han har koll på att det finns flera unga talanger som kan komma att blomstra i föreningen inom en snar framtid om de jobbar på. Men de måste göra jobbet varje dag och lyssnar de på de mer erfarna spelarna så finns alla möjligheter att lyfta. Förutom att han är en av seriens bästa spelare kommer han ställa krav på sin omgivning vilket är nyttigt för oss alla och särskilt de som vill mer, avslutar Oscar.

 

Vi är mycket glada över att Enis skrivit på ett nytt avtal och önskar honom lycka till nästa säsong.


Nyhetsarkiv
2024-04-13 10:00
Tuff premiär mot AFC2024-02-11 20:30
Metin är klar för 20242024-02-06 15:00
 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Partners Två För EN
Officiell matleverantör