Välkomna till Nyköpings BIS Fotboll
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
NYKÖPINGS BIS FOTBOLL
GRÄNSLÖS PASSION - VI VILL MER

Vision och värdegrund

Nyköpings BIS Fotboll står för ett helhetsbegrepp, som omfattar alla som är verksamma inom klubben; spelare, tränare, ledare, föräldrar, styrelse samt övriga funktionärer. Det är viktigt för oss som förening att efterlevnaden av dessa följs.

 

Vår kompletta värdegrund finns att läsa i boken "Gränslös Passion. Vi vill mer." som är uppdelad i ett antal avsnitt vilket beskriver föreningens grundläggande passion, historia, vision, mål och vägval, identitet och vårt lag Nyköpings BIS.

 

Våra medlemmar står för föreningens grundläggande värderingar vilket skall prägla uppträdandet på och utanför arenan. Vi vill att man skall känna tillhörighet och i vårt lag är vi som en familj där vi tar hand om varandra.


Nyköpings BIS fem värdeord sammanfattar föreningens uppfattning om vad som kännetecknar en medlem av Nyköpings BIS Fotboll.

 

 • Glädje
  Glädje är en stark drivkraft för att trivas och må bra. Vår kärlek till bollen skapar glädje, energi och vilja att prestera. Vi har roligt tillsammans.
 • Stolthet
  Vi är stolta över vårt ursprung och vår identitet. Klubbmärket ger oss trygghet, mod och styrka.
 • Gemenskap
  Vi tillsammans är Nyköpings BIS. Vi stöttar varandra i med- och motgång. Hos oss är man aldrig ensam.
 • Lojalitet
  Vi står upp för Nyköpings BIS och varandra på och utanför arenan. Vår lojalitet är gränslös.
 • Passion
  Vi brinner för fotbollen och Nyköpings BIS. Vår passion bryter barriärer och höjer ambitionerna.

 

Våra värdeord kompletteras av "Vår Tröja" som ger oss riktlinjer om hur vi tänker och agerar på och utanför arenan. Vår tröja är unik och den skall vi vårda ömt.

 

Hela vår Värdegrund finns här: Värdegrund

 

Värdegrundsansvarig Nyköpings BIS Fotboll se Styrelse

 
Gränslös Partner
CSR Partner
Guldpartner
Silverpartner
Bronspartner
Officiell matleverantör till herrlaget